tatiana blatnik 2 og.jpg

Ίσως ακούγεται υπερβολικό, αλλά δεν θα μπορούσα να δουλέψω με κάποιον άλλο στο χώρο της μόδας. Κάνω λίγο απ’ όλα. Οργανώνω εκδηλώσεις, ασχολούμαι με τον Τύπο και ταξιδεύω ανά τον κόσμο με την Νταϊάν. Διαθέτουμε 33 καταστήματα και πουλάμε μέχρι στιγμής σε 56 χώρες. Κάθε χρόνο διοργανώνω την Ημέρα της Γυναίκας, στις 8 Μαρτίου, το ετήσιο γκαλά του φιλανθρωπικού σωματείου Vital Voices (σ.σ. πρόεδρός του είναι η Χίλαρι Κλίντον). Συγκεντρώνουμε χρήματα, ευαισθητοποιούμε την κοινή γνώμη και βοηθάμε τις κακοποιημένες γυναίκες σε χώρες όπως το Ιράν ή το Αφγανιστάν».

Η Τατιάνα Μπλάτνικ μίλησε στο “Life&Style” και για τις πρώτες της στιγμές στην Ελλάδα: «Τα δύο πρώτα χρόνια της σχέσης μας με τον Νικόλαο παίρναμε το αυτοκίνητο και γυρίζαμε επί 2-3 εβδομάδες την Ελλάδα από τη Μακεδονία έως την Πελοπόννησο. Ήθελε να ανακαλύψει όλα τα μέρη για τα οποία άκουγε από μικρός και δεν μπορούσε να επισκεφθεί. Σ’ αυτό όμως το ταξίδι επιτέλους πήγαμε στο νέο Μουσείο της Ακροπόλεως, που είναι υπέροχο. Ο Νικόλαος έχει πολύ στενούς φίλους από το σχολείο, το Ελληνικό Κολέγιο του Λονδίνου, οι οποίοι πλέον είναι και δικοί μου. Επίσης, γνώρισα πολλούς Έλληνες στο Γκστάαντ, όπου έμενα.

NDPPHOTO

Μου αρέσει να μαγειρεύω και χαίρομαι που αρέσει η μαγειρική μου στον Νικόλαο. Είναι το μεγάλο μου πάθος. Άλλωστε, βοηθάει στο να κρατάει η σχέση μας εξίμισι χρόνια».

Πώς της έκανε πρόταση γάμου ο Νικόλας;

Σχετικά με τη ρομαντική πρόταση γάμου που της έκανε η Τατιάνα Μπλάτνικ αποκάλυψε:

«Το πρωί της 27ης Δεκεμβρίου μού πρότεινε να πάμε μία βόλτα οι δυο μας με την “Αφρόεσσα”, το καΐκι του πατέρα του. Ξεκινήσαμε από το Πόρτο Χέλι προς τις Σπέτσες κι εκεί στη μέση της θάλασσας μου έκανε την πρόταση». Τι σας είπε ακριβώς; «Will you marry me? (Θα με παντρευτείς;), αν και τώρα που τα λέμε, έπαθα τέτοιο σοκ ώστε δεν θυμάμαι τι ακριβώς είπε. Ήταν μία πανέμορφη ημέρα, με τον ήλιο να λάμπει και τη θάλασσα να έχει αυτό το ανεπανάληπτο μπλε του Αιγαίου».

tatiana-nikolaos-2.jpg

Διαβάστε επίσης:

Νικόλαος – Τατιάνα: Η γνωριμία, ο λαμπερός γάμος, η τελευταία εμφάνιση & ο χωρισμός

Νικόλαος: Πού βρισκόταν την ημέρα της ανακοίνωσης του χωρισμού από την Τατιάνα Μπλάτνικ;

Μπλάτνικ: «Δεν ένιωθε καλά μέσα στη royal οικογένεια του Νικόλαου» – Δημοσίευμα εξηγεί τις αιτίες

Πηγή: www.gossip-tv.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News