syros 1068x601.jpg

Η Ελλάδα είναι ένας τόπος ευλογημένος γιατί τα έχει όλα: Μαγευτικές παραλίες, υπέροχα μέρη, φύση, ήλιο και η λίστα συνεχίζεται και δεν έχει τελειωμό… Ωστόσο τώρα που έφτασε η άνοιξη, ο καιρός είναι καλός και το Πάσχα πλησιάζει, ίσως τα νησιά είναι ανεβαίνουν σιγά σιγά στην κορυφή των προτιμήσεων.

Το Πάσχα ίσως είναι η ιδανική περίοδος για να ταξιδέψετε στις Κυκλάδες και να ζήσετε τις ημέρες αυτές παραδοσιακά με φόντο το κυκλαδίτικο τοπίο και το μπλε του Αιγαίου. Η Σύρος, σίγουρα, εκτός από ένα πανέμορφο νησί, είναι κορυφαίος Πασχαλινός προορισμός. Αν δεν έχετε ζήσει ένα Πάσχα στη Σύρο, βάλτε το στο πρόγραμμά σας! Αν πάλι πάτε αυτό το Πάσχα στη Σύρο και δεν έχετε κλείσει ακόμα διαμονή εμείς κάναμε μια αναζήτηση για καλά ξενοδοχεία στο νησί που έχουν αποσπάσει στη Booking άριστα σχόλια και βαθμολογίες πάνω από 9 από τους επισκέπτες τους και τιμές που απευθύνονται σε κάθε budget.

Σημ. Αρχικά η έρευνα για την αναζήτηση των καταλυμάτων και των αντίστοιχων τιμών έγινε για το Πάσχα και συγκεκριμένα για διαμονή 5 ημερών (4 διανυκτερεύσεων) από Μ. Πέμπτη 2/5/24 μέχρι Δευτέρα του Πάσχα, 6/5/24. Οι πληροφορίες για τα ξενοδοχεία όπως και οι βαθμολογίες/σχόλια είναι από την booking.

Δείτε τα ξενοδοχεία:

Remvi

Γαλησσάς Σύρου | Βαθμολογία 9,6 | Τιμή €434 / 4 νύχτες – τρίκλινο δωμάτιο (πρωινό 9,5€ / άτομο)

Το Remvi βρίσκεται σε απόσταση 300μ. από την παραλία του Γαλησσά και 500μ. από την παραλία του Αρμεού, και προσφέρει δωμάτια με κλιματισμό και ιδιωτικό μπάνιο στον Γαλησσά. Σε αυτό το πρόσφατα ανακαινισμένο κατάλυμα διατίθεται ιδιωτικός χώρος στάθμευσης στις εγκαταστάσεις. Αυτό το κατάλυμα διαθέτει οικογενειακά δωμάτια και προσφέρει στους επισκέπτες βεράντα. Οι μονάδες στο ξενοδοχείο διαμερισμάτων είναι εξοπλισμένες με βραστήρα. Οι μονάδες είναι εξοπλισμένες με ιδιωτικό μπάνιο, θυρίδα ασφαλείας και δωρεάν Wi-Fi, ενώ επιλεγμένα δωμάτια προσφέρουν επίσης μπαλκόνι και ορισμένα έχουν θέα στη θάλασσα. Στο ξενοδοχείο διαμερισμάτων, όλες οι μονάδες είναι εξοπλισμένες με κλινοσκεπάσματα και πετσέτες. Στο ξενοδοχείο διαμερισμάτων διατίθενται καθημερινά μπουφές και επιλογές ευρωπαϊκού πρωινού με τοπικές σπεσιαλιτέ, φρέσκα αρτοσκευάσματα και φρούτα. Υπάρχει καφετέρια και μπαρ. Το Remvi διαθέτει επίσης πισίνα υπερχείλισης και υδρομασάζ όπου οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν. Στο κατάλυμα παρέχεται υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτου. Η εκκλησία του Αγίου Νικολάου απέχει 9,1χλμ. από το Remvi, ενώ τα Ναυπηγεία Νεωρίου είναι 7,5χλμ. μακριά. Το πλησιέστερο αεροδρόμιο είναι ο Κρατικός Αερολιμένας Σύρου, σε απόσταση 9χλμ. από το ξενοδοχείο διαμερισμάτων. (hotelremvi.gr)

Remvi Σύρος


Agnadi Syros Beachfront Studios & Rooms

Μέγας Γιαλός Σύρου | Βαθμολογία 9,7 | Τιμή €626 – superior δίκλινο studio με θέα στη θάλασσα (πρωινό συν 10€)

Το Agnadi Syros Beachfront Studios & Rooms βρίσκεται στον Μέγα Γιαλό, λίγα βήματα από την παραλία Λανκονάκι, και προσφέρει καταλύματα με δωρεάν ποδήλατα, δωρεάν ιδιωτικό χώρο στάθμευσης, κήπο και βεράντα. Αυτό το ξενοδοχείο 3 αστέρων προσφέρει υπηρεσία δωματίου και κοινόχρηστο lounge. Το κατάλυμα προσφέρει 24ωρη ρεσεψιόν, υπηρεσία μεταφοράς, κοινόχρηστη κουζίνα και δωρεάν Wi-Fi σε όλο το κατάλυμα. Στο ξενοδοχείο κάθε δωμάτιο διαθέτει κλιματισμό, ντουλάπα, μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα, ιδιωτικό μπάνιο, τηλεόραση επίπεδης οθόνης, κλινοσκεπάσματα και πετσέτες. Κάθε δωμάτιο περιλαμβάνει βραστήρα, ενώ ορισμένα δωμάτια διαθέτουν κουζίνα με φούρνο. Οι μονάδες διαθέτουν θυρίδα ασφαλείας. Οι επισκέπτες του Agnadi Syros Beachfront Studios & Rooms μπορούν να απολαύσουν ευρωπαϊκό ή vegan πρωινό. Το κατάλυμα προσφέρει παιδική χαρά. Στη γύρω περιοχή μπορείτε να απολαύσετε δραστηριότητες όπως πεζοπορία, ψάρεμα, ποδηλασία, ενώ οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν στην παραλία. Η παραλία Άμπελα απέχει 1,3χλμ. από το Agnadi Syros Beachfront Studios & Rooms, ενώ η παραλία Αχλάδι είναι 2,9χλμ. μακριά. Το πλησιέστερο αεροδρόμιο είναι ο Κρατικός Αερολιμένας Σύρου, σε απόσταση 7χλμ. από το ξενοδοχείο. (agnadi-syros.gr)

Agnadi Syros Beachfront Studios & Rooms - Σύρος

Axilleion Guest House

Ερμούπολη | Βαθμολογία 9 | Τιμή €690 / 4 νύχτες – σουίτα με θέα στον κήπο (2 ενήλικες και ένα παιδί)

Το Achilleion στεγάζεται σε ένα νεοκλασικό κτήριο του 1880. Σε κεντρική τοποθεσία απέναντι από το Βιομηχανικό Μουσείο Σύρου, ο παραδοσιακός ξενώνας προσφέρει μοναδικά διακοσμημένα δωμάτια με θέα στην πόλη και το λιμάνι. Τα πλήρως ανακαινισμένα δωμάτια διατηρούν τον χαρακτήρα του κτηρίου. Οι παραδοσιακές λεπτομέρειες περιλαμβάνουν σιδερένια κρεβάτια, πλούσια κλινοσκεπάσματα και πέτρινους τοίχους. Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις, όπως κλιματισμός, τηλεόραση και ψυγείο είναι στάνταρ. Το Achilleion βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία για χαλαρούς περιπάτους στη γραφική πόλη της Σύρου. Το λιμάνι με τις ταβέρνες, τα παραθαλάσσια μπαρ και τα καφέ απέχει 5 λεπτά με τα πόδια. (axilleion-booking)

Axilleion Guest House - Σύρος

Hotel Kamelo

Βάρη Σύρου | Βαθμολογία 9 | Τιμή €332 – 4 νύχτες

Το Hotel Kamelo βρίσκεται στη Βάρη, λίγα βήματα από την παραλία της Βάρης, και προσφέρει καταλύματα με εστιατόριο, δωρεάν ιδιωτικό χώρο στάθμευσης, βεράντα και μπαρ. Αυτό το ξενοδοχείο 2 αστέρων προσφέρει δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς και 24ωρη ρεσεψιόν. Το ξενοδοχείο διαθέτει οικογενειακά δωμάτια. Στο ξενοδοχείο, τα δωμάτια διαθέτουν μπαλκόνι. Τα δωμάτια στο Hotel Kamelo διαθέτουν ιδιωτικό μπάνιο με ντους και στεγνωτήρα μαλλιών, δωρεάν Wi-Fi, ενώ ορισμένα έχουν θέα στη θάλασσα. Στο κατάλυμα, τα δωμάτια διαθέτουν κλιματισμό και τηλεόραση επίπεδης οθόνης. Στο κατάλυμα σερβίρεται καθημερινά ευρωπαϊκό, χορτοφαγικό ή vegan πρωινό. Στη γύρω περιοχή μπορείτε να απολαύσετε δραστηριότητες όπως πεζοπορία, ψάρεμα, ποδηλασία, ενώ οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν στην παραλία. Η παραλία Αχλάδι απέχει 800μ. από το Hotel Kamelo, ενώ η παραλία Σαντορινιός είναι 2,1χλμ. μακριά. Το πλησιέστερο αεροδρόμιο είναι ο Κρατικός Αερολιμένας της Σύρου, σε απόσταση 4χλμ. από το ξενοδοχείο. (hotel-camelo.gr)

Hotel Kamelo - Σύρος

Veranda Syros House

Ερμούπολη | Βαθμολογία 9,9 | Τιμή €906 – 4 νύχτες με πρωινό σε σπίτι με θέα στη θάλασσα (2 ως 6 άτομα)

Τώρα αν είστε της μεγαλύτερης άνεσης και ψάχνετε ολόκληρο σπίτι και από την άλλη θέλετε να μείνετε στην Ερμούπολη και έχετε το ανάλογο budget να διαθέσετε, ρίξετε μια ματιά στο Veranda Syros House. 9,9 γενική βαθμολογία και 10 για την τοποθεσία του έχει αποσπάσει από τους επισκέπτες του.

Το Veranda Syros House βρίσκεται στην Ερμούπολη και προσφέρει κλιματιζόμενα καταλύματα με μπαλκόνι. Αυτό το κατάλυμα προσφέρει αίθριο και θέα στον κήπο. Το κατάλυμα διαθέτει υδρομασάζ, δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους και δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς. Η ευρύχωρη εξοχική κατοικία διαθέτει 3 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια, κλινοσκεπάσματα, πετσέτες, τηλεόραση επίπεδης οθόνης με καλωδιακά κανάλια, τραπεζαρία, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και βεράντα με θέα στη θάλασσα. Μια ιδιωτική είσοδος οδηγεί τους επισκέπτες στην εξοχική κατοικία, όπου μπορούν να απολαύσουν λίγο κρασί ή σαμπάνια και φρούτα. Αυτή η εξοχική κατοικία είναι μη καπνιζόντων και ηχομονωμένη. Στην εξοχική κατοικία σερβίρονται καθημερινά μπουφές και επιλογές ευρωπαϊκού πρωινού με τοπικές σπεσιαλιτέ, φρέσκα αρτοσκευάσματα και φρούτα. Στις εγκαταστάσεις υπάρχει καφετέρια. Οι επισκέπτες του Veranda Syros House μπορούν να απολαύσουν ψάρεμα και πεζοπορία σε κοντινή απόσταση ή να αξιοποιήσουν στο έπακρο τον κήπο. Τα δημοφιλή σημεία ενδιαφέροντος κοντά στο κατάλυμα περιλαμβάνουν την παραλία Αστέρια, την εκκλησία του Αγίου Νικολάου και το Βιομηχανικό Μουσείο Ερμούπολης. (Veranda Syros House – booking)

Veranda Syros House

Δείτε επίσης

Πηγή: www.travelstyle.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News