pizza 1200x630.jpg

Το κουνουπίδι είναι λαχανικό εποχής και σήμερα θα το χρησιμοποιήσεις για να φτιάξεις μια υπέροχη πίτσα. 

Συστατικά

  • 1 κουνουπίδι
  • 1/2 κούπα παρμεζάνα τριμμένη
  • 1/4 μοτσαρέλα
  • πιπέρι
  • ρίγανη
  • σκόρδο σε σκόνη
  • 1 αβγό

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Προθερμαίνεις το φούρνο στους 220 βαθμούς
  •  

    Απλώνεις σε ένα μικρό ταψί αντικολλητικό χαρτί ψησίματος

  •  

    Πλένεις καλά το κουνουπίδι και το κόβεις σε μικρά μπουκέτα και βράσεις σε μια κατσαρόλα με νερό για 6 περίπου λεπτά

  • Βάζεις το το βρασμένο κουνουπίδι στο multi και το πολτοποιείς
  • Το στραγγίζεις πολύ καλά και ρο ρίχνεις σε ένα μπολ μαζί με τα υπόλοιπα υλικά εκτός από την μοτσαρέλα
  • Ανακατεύεις πολύ καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν
  • Λαδώνεις το αντικολλητικό χαρτί και απλώνεις το μείγμα
  • Ψήνεις την πίτσα για 12-14 λεπτά μέχρι να πάρει χρώμα
  • Βγάζεις την pizza από το φούρνο και προσθέτεις τα κομμάτια μοτσαρέλας και υλικά της αρεσκείας σου
  • Την βάζεις και πάλι στο φούρνο για 6 ακόμη λεπτά.

Photo: iStock

Πηγή: www.tlife.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News