savvasgentsoglou grab.jpg

Η τρίτη κατά σειρά οικειοθελής αποχώρηση από το φετινό Survivor ήρθε το βράδυ της Τετάρτης (23.04.2024), με τον Σάββα Γκέντσογλου να αναγκάζεται αυτή τη φορά να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο.

Εδώ και εβδομάδες, ο Σάββας Γκέντσογλου είχε τραυματιστεί και δεν συμμετείχε στους αγώνες που έδιναν οι δυο ομάδες του Survivor. Ο παίκτης αποκάλυψε ότι ο τραυματισμός του στο χέρι όχι μόνο δεν υποχωρούσε αλλά είχε χειροτερέψει κιόλας.

Οι γιατροί έκριναν ότι ο τραυματισμός του στο χέρι δεν θα υποχωρούσε και στα απαιτητικά αγωνίσματα δεν μπορούσε να αγωνιστεί. Έτσι, ο πρώην ποδοσφαιριστής πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από το Survivor.

Ο Σάββας Γκέντσογλου πήγε στην καλύβα της ομάδας του και αποχαιρέτισε τους συμπαίκτες του, ενημερώνοντάς τους για την απόφασή του να αποχωρήσει. «Έδωσα πολύ χρόνο στο χέρι μου και στον τραυματισμό. Δεν έγινε και η κατάσταση έχει γίνει και χειρότερη. Έχω έναν κομμένο σύνδεσμο».

  

Στο προσωπικό cue του, ο Σάββας Γκέντσογλου έκανε αναφορά σε όσα έμαθε από την εμπειρία του Survivor καθώς και το πόσο λάθος εικόνα είχε για τον Αλέξη Παππά και τον Τζέιμς Καφετζή πριν τους γνωρίσει.

«Ένα μάθημα που πήρα σε αυτό το παιχνίδι είναι πως πολλές φορές κρίνουμε ανθρώπους και καταστάσεις χωρίς να τους γνωρίζουμε και χωρίς να ξέρουμε τι έχει γίνει. Από το Survivor του ’21 είχα την εντύπωση ότι ο Παππάς είναι ο κακός της υπόθεσης, ο Τζέιμς είναι ο πονηρός. Που γνωρίζοντας τα παιδιά, δεν έχουν καμία σχέση, είναι καταπληκτικά παιδιά. Δεν θα κρίνω ποτέ ξανά κανέναν μέχρι να τον γνωρίσω», είπε ο Σάββας Γκέντσογλου.  

  

Μόλις έπαιξε το απόσπασμα με την αποχώρηση του Σάββα Γκέντσογλου, το twitter… πήρε φωτιά και αποχαιρέτισε τον παίκτη, εξαίροντας την παρουσία του στο Survivor!

Survivor: Κυριακή έως Πέμπτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.


Πηγή: www.newsit.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News