tsimtsili808.jpg

«Κάπως έτσι ήρθε η βιαστική ταυρολιονταρίνα μου στη ζωή» περιέγραψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Ευχές στην αγαπημένη της κορούλα, Νάγια θέλησε να στείλει η Σταματίνα Τσιμτσιλή από τον αέρα του Happy Day και μοιράστηκε την στιγμή του ερχομού της, σαν σήμερα, 1η Μαΐου το 2013, όταν γεννήθηκε στα όρια της προωρότητας.

«Μπορεί να διανύουμε την Μεγάλη Εβδομάδα, Μ. Τετάρτη σήμερα αλλά είναι και Πρωτομαγιά. Για μένα είναι μια πολύ σημαντική ημέρα γιατί σαν σήμερα γεννήθηκε η κόρη μου και θέλω να σας πω ότι ήταν Μ. Τετάρτη όταν γεννήθηκε. Απίστευτη σύμπτωση» επισήμανε αρχικά η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Alpha.

«Δεν θα ξεχάσω πριν από 11 χρόνια, το 2013, όταν είχα πάει τότε Μεγάλη Τετάρτη στον ΑΝΤ1 όπου έκανα το Fthis. Πήγαινα για να γράψω εκπομπή και ξαφνικά με έπιασαν οι πόνοι, ήταν αυτό που δεν ήθελα να το πιστέψω. Έσπασαν τα νερά, για την ακρίβεια. Δεν μου είχε ξανασυμβεί και τότε μου λένε “ξέρεις τι; Γεννάς! Πήγαινε γρήγορα στο μαιευτήριο”. Και κάπως έτσι ήρθε η βιαστική ταυρολιονταρίνα μου στη ζωή».

«Στην πορεία κατάλαβα, επειδή ήρθε στις 36 εβδομάδες, στο όριο σχεδόν της προωρότητας. Δηλαδή τρεις μέρες πριν να είχε γεννηθεί, θα θεωρούνταν οριακά πρόωρη.

Κατάλαβα όμως, γνωρίζοντας τη Νάγια μου, ότι είναι ένα παιδί δυναμικό και βιαστικό που βιάζεται να κατακτήσει τη ζωή της και τις κορυφές της» πρόσθεσε, με τρυφερότητα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα του Happy Day.

Πηγή: www.newsit.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News