tsgli.jpg

Την ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη παρακολούθησε από τα θεωρεία της Βουλής η Ευδοκία Τσαγκλή επιζήσασα από την τραγωδία των Τεμπών.

Η Ευδοκία Τσαγκλή ήταν από τους επιβάτες του μοιραίου τρένου και εδώ και καιρό κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να λάμψει η αλήθεια για όσα έγιναν. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην αρχή της ομιλίας του αναφέρθηκε στους επιζώντες της τραγωδίας αλλά και στους συγγενείς των θυμάτων δηλώνοντας βέβαιος ότι πρακολουθούν την ομιλία του. 

«Προσέρχομαι στη σημερινή συζήτηση θεωρώντας την τραγωδία των Τεμπών ένα ζήτημα πολύ μεγαλύτερο από απλή αφορμή για κατάθεση πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης. Θα μιλήσω περισσότερο για την αλήθεια γύρω από αυτό το δυστύχημα. Θα είναι λιγότερες οι αναφορές μου στα πολιτικά ζητήματα. Στέκομαι με σεβασμό και ταπεινότητα απέναντι στη μνήμη των ανθρώπων που χάσαμε και στις οικογένειες τους. Μόνο αυτοί έχουν το δικαίωμα να κάνουν τη θλίψη τους διαμαρτυρία. Μπορούν και να αδικούν την Πολιτεία», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σε άλλο σημείο είπε: «Σας κοιτώ στα μάτια και σας λέω ότι δεν έγινε καμία συγκάλυψη. Είναι στη δική σας ευχέρεια αν θα με πιστέψετε».

 

Πηγή: www.newsit.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News