befunky collage 2024 04 19t104200.494.jpg

Ο σκηνοθέτης Σωτήρης Τσαφούλιας βρέθηκε καλεσμένος στο «Καλύτερα Αργά» και μίλησε για τα επαγγελματικά του, την οικογένειά του αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες γονείς.

Ο σκηνοθέτης ερωτηθείς για το αν οι Έλληνες είναι καλοί γονείς απάντησε: «δεν είμαστε καλοί γονείς» και εξήγησε γιατί έχει αυτή την άποψη: «Γιατί αρχικά, και να θέλαμε, δεν μας αφήνουν. Όταν έχει γίνει πλέον απαραίτητο να δουλεύουν και οι δύο από το πρωί μέχρι ο βράδυ. Δεν έχεις και τις αντοχές να ασχοληθείς τόσο ποιοτικά όσο θα ήθελες» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με το επάγγελμά του σημείωσε: «Ένας σκηνοθέτης πρέπει να είναι παντού αλλά για μένα το πιο σημαντικό είναι το κείμενο. Μπορείς να το διορθώσεις, να ζητήσεις εξηγήσεις και να το κατανοήσεις. Δεν είχα ποτέ στο μυαλό μου να κάνω μία υπερπαραγωγή αλλά ιστορίες που αξίζει να τις μοιραστώ με τον κόσμο. Δεν έχω καλλιτεχνικά απωθημένα» είπε.

«Δεν θα πω στα παιδιά μου να κάνουν κάτι που δεν έκανα εγώ στην ηλικία τους»

Ερωτηθείς από την δημοσιογράφο για τι τύπος πατέρα είναι ο γνωστός σκηνοθέτης, αν δηλ. είναι αυστηρός ή όχι με τα παιδιά του, ο ίδιος απάντησε: «Δεν είμαι καθόλου αγχωμένος με τα μαθήματα του σχολείου, βλέπω ότι το σύστημα βασίζεται κυρίως στην παπαγαλία. Άρα δεν….» είπε. «Δεν θα πω στα παιδιά μου να κάνουν κάτι που δεν έκανα εγώ στην ηλικία τους» τόνισε.

Ο ίδιος, πρόσθεσε σε άλλο σημείο της συνέντευξή του ότι «στον καλλιτεχνικό κόσμο υπάρχουν άνθρωποι με τους οποίους θα ήθελα να συνεργαστώ. Εγώ δεν αντιπαθώ κανέναν, ίσως υπάρχουν όμως κάποιοι που με αντιπαθούν».

Πηγή: www.diaforetiko.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News