sasmos d.lalos m.tzompanakh og.jpg

Σασμός: Η Βασιλική αποφασίζει να μιλήσει στη Μαρίνα προκειμένου να προσπαθήσει να καταλαγιάσει τον θυμό της.

Ωστόσο, η Αργυρώ τη συγκρατεί συμβουλεύοντάς την να δώσει χρόνο στη γυναίκα, καθώς είναι σίγουρη πως ακόμη δεν θα καταγγείλει τον Μαθιό.

Σασμός: Μια απροσδόκητα δυσάρεστη είδηση φτάνει από τις φυλακές που κρατείται η Εύα

Από την άλλη, ο τελευταίος και η Καλλιόπη, ανάστατοι, βλέπουν το τέλος να έρχεται και να μην μπορούν να κάνουν τίποτα για να το σταματήσουν.

Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, ο Γιώργος με τη Θοδώρα, μια μέρα πριν από τον γάμο τους, πηγαίνουν στην Ευδοκία, τη μητέρα του αστυνομικού, για να πάρουν την ευχή της. Εκείνη τότε κάνει κάτι που αφήνει και τους δύο έκπληκτους. Οι ώρες περνούν και η Μαρίνα, όντας σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ψάχνει να μοιραστεί με κάποιον την αποκάλυψη για τον Στεφανή. Όμως, αυτός που επιλέγει ξέρει ήδη την αλήθεια και ακόμη μία φορά νιώθει προδομένη από όσους πίστευε πως ήταν κοντά της μιας και αντιλαμβάνεται πως όλοι γνωρίζουν αλλά δεν μιλούν.

SASMOS-D.Lalos-M.Lampropoyloy.jpg

Παράλληλα, η Σάντρα ετοιμάζεται να πάει στη χαρτοπαικτική λέσχη, αλλά λίγο πριν φύγει δέχεται μία επίσκεψη που θα τη φέρει αντιμέτωπη με τις πράξεις της. Και όσο η οικογένεια Σταματάκη αγωνιά για το πότε θα μιλήσει η Μαρίνα στον Αντώνη, ο Μαθιός παίρνει μία απόφαση που δεν έχει επιστροφή

Πηγή mytv

Σασμός: Έτσι θα βρει το φινάλε τα ζευγάρια της σειράς

Σασμός: Η Στέλλα μεταφέρεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο – Ο Χρήστος «τρελαίνεται»

Σασμός: Ένας γάμος και μια σύλληψη πριν το κλείσιμο της ιστορίας

Πηγή: www.gossip-tv.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News