ernangkometh eurokinissi 1200x630.jpg

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ στον ημιτελικό του Super Cup, αλλά απέκτησε και έναν “πονοκέφαλο” από την αναμέτρηση. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είδε τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ να αποχωρεί από την αναμέτρηση με πρόβλημα τραυματισμού.

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ δεν χρησιμοποιήθηκε στην τελική ευθεία του ημιτελικού του Παναθηναϊκού απέναντι στον ΠΑΟΚ. Ο 30χρονος Ισπανός είχε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και θα υποβληθείς σε εξετάσεις την Κυριακή (27.09.2026) ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Υπενθυμίζεται ότι για τον Παναθηναϊκό ακολουθεί “διαβολοβδομάδα” στην Euroleague, με το “τριφύλλι” να υποδέχεται την Τετάρτη (30.09.2026, 21:15) τη Βιλερμπάν και την Παρασκευή (02.10.2026, 21:15) τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Πηγή: www.newsit.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News



Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώριση σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.