giannopoulos22.jpg

“Με την ουσία των λεγομένων του Νίκου Μουρατίδη δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω” δηλώνει ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Τόσο στα θέματα με τα οποία καταπιάνονται πια οι ψυχαγωγικές εκπομπές όσο και στα “πυρά” του Νίκου Μουρατίδη προς τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη αναφέρθηκε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Fay’s Time και τη δημοσιογράφο Σοφία Ραφτοπούλου, το μεσημέρι της Παρασκευής, στον ΣΚΑΪ. 

“Το σχόλιο μου δεν ήταν για την Ιωάννα Τούνη, αλλά για την εκπομπή μας και για όλα τα τραπέζια όλων των εκπομπών. Να μην αντιμετωπίζουμε ως κάτι σημαντικό, δραματικό, κάτι που δεν είναι τόσο δραματικό!

Σέβομαι τη σχέση την ιερή μιας μητέρας με το παιδί της, όμως, ρε παιδιά, εντάξει… Υπάρχουν και μάνες που υποχρεωτικά, δεν έχουν περιθώριο επιλογής, κάθε μέρα αφήνουν το παιδί τους κάπου για να πάνε να εργαστούν.

Η μάνα μου ήταν μια από αυτές και ξέρω ότι στην Ελλάδα του 2024 αμέτρητες γυναίκες τρέχουν από το πρωί μέχρι το βράδυ” υπογράμμισε, αρχικά, ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός.

“Δεν μπορούμε λοιπόν σε αυτές τις γυναίκες, που τις θέλουμε τηλεθεάτριες, να τους λέμε “πω πω τι δράμα ζει! Πήγε από το την Αθήνα και από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη και αποχωρίστηκε το παιδί της”. Το οποίο που το άφησε; Στον μπαμπά και στη γιαγιά! Δεν το άφησε στους πέντε δρόμους!

Αυτό είπα. Έτσι ο κόσμος μας γυρνάει την πλάτη στην τηλεόραση και ανεβαίνουν τα others τα οποία τα συζητάμε πάρα πολύ φέτος”.

“Με την ουσία των λεγομένων του Νίκου Μουρατίδη δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω λόγω του ότι είναι γνωστό ότι ο Χριστόφορος, το κάνει καλά μεν, παίρνει πολλά στοιχεία από πολύ γνωστές σειρές και ταινίες. Όταν είδα το Μαέστρο, με τα λεφτά κάτω από το παρκέ, είπα “καλώς το Ozark”.

Όταν είδα πως σε όλα τα επεισόδια υπήρχε ένας νεκρός, που τον πετάνε από το καϊκι στη θάλασσα, είπα “α, καλώς το Dexter”. Δανείζεται πράγματα ο Χριστόφορος, το κάνει και από ότι φαίνεται το κάνει γοητευτικά” συμπλήρωσε, εν συνεχεία, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Πηγή: www.newsit.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News