d96d839f taylor swift ape mpe 2 og.jpg

Φαινόμενο θεωρείται πλέον η Τέιλορ Σουίφτ η οποία καταρρίπτει ένα προς ένα τα ρεκόρ στην παγκόσμια μουσική βιομηχανία! 

Το άλμπουμ της διάσημης τραγουδίστριας και performer κατάφερε να καταρρίψει νέο ρεκόρ με πάνω ένα δισεκατομμύριο streams στο Spotify έως τις 22 Απριλίου.

Μπλεξίματα για την Τέιλορ Σουίφτ – Ο πατέρας της κατηγορείται για επίθεση σε φωτογράφο

Ο λόγος για το άλμπουμ της με τίτλο «The Tortured Poets Department» που κυκλοφόρησε τον Απρίλιο και έχει ήδη γίνει η Τέιλορ Σουίφτ η πρώτη καλλιτέχνις που κατάφερε να έχει 300 εκατομμύρια streams σε μία μόνο μέρα.

Σε ανάρτηση στο X, πρώην Twitter, το Spotify αναφέρει: «Στις 22 Απριλίου 2024, το “The Tortured Poets Department” της Τέιλορ Σουίφτ έγινε το άλμπουμ με τα περισσότερα streams στο Spotify μέσα σε μια εβδομάδα. Το άλμπουμ ξεπέρασε το ένα δισεκατομμύριο streams από την ημέρα της κυκλοφορίας του».

Και βέβαια όλα τα παραπάνω δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνουν με πρωταγωνίστρια την Τέιλορ Σουίφτ αφού και στο παρελθόν έχει κατακτήσει πολύ υψηλές κορυφές. Τον Αύγουστο του 2023 η Σουίφτ έγινε η πρώτη γυναίκα καλλιτέχνης στην υπηρεσία ακρόασης μουσικής που έφτασε τους 100 εκατομμύρια ακροατές σε ένα μήνα.

Το άλμπου της με τίτλο «Midnights» έφτασε την κορυφή και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού και ήταν το άλμπουμ με τα περισσότερα streams στο Ηνωμένο Βασίλειο για την περυσινή χρονιά. Το ίδιο άλμπουμ είχε ακόμα ένα ρεκόρ, αφού είχε τις περισσότερες αναπαραγωγές σε μια μέρα στην ιστορία της πλατφόρμας, όταν κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2022.

Το «The Tortured Poets Department» είναι το 11ο άλμπουμ της της τραγουδίστριας και σ’ αυτό συνεργάζεται με τους Florence And The Machine και Post Malone.

Διαβάστε επίσης:

Πηγή: www.gossip-tv.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News