pasalimani e1713264015979 696x456 1.webp.webp

Θλίψη και πολλά ερωτήματα προκαλεί ο θάνατος του 31χρονου αστυνομικού από κατάρρευση κτηρίου στον Πειραιά.

Μετά το περιστατικό συνελήφθη και αναμένεται να περάσει από τον Εισαγγελέα ο εργολάβος. Ο εργολάβος αντιμετωπίζει δύο κατηγορίες, για παραβίαση των κανόνων οικοδόμησης και του γενικού οικοδομικού κανονισμού. Οι εργάτες επίσης αντιμετωπίζουν την τελευταία κατηγορία.

Ο αστυνομικός που έκανε δεύτερη δουλειά

Πέραν αυτών όμως, μεγάλη συζήτηση έχει ανοίξει για τον άτυχο 31χρονο αστυνομικό, θύμα της τραγωδίας, Ήταν ειδικός φρουρός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και φέρεται να εργαζόταν ως δεύτερη απασχόληση και σε οικοδομικές εργασίες, εκτελώντας χρέη οδηγού. Την ώρα που κατέρρευσε ο τοίχος του κτηρίου, ο 31χρονος βρισκόταν εντός του φορτηγού και σκοτώθηκε όταν τον πλάκωσαν τα συντρίμμια.

Στη συγκεκριμένη ομάδα υπηρετούσε από το 2019, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, αυτές τις ημέρες βρισκόταν σε άδεια αιμοδοσίας.

Φίλος 31χρονου μιλώντας στον Alpha τόνισε: «Τα επαγγέλματα που κάνουμε στα αστικά κέντρα δεν πληρώνουν ούτε για το ενοίκιο…»

Η θεία του αστυνομικού αγανακτισμένη δήλωσε στην ίδια εκπομπή: «Είναι έγκλημα, δουλεύουν τα παιδιά για 800 ευρώ».

Ο δήμαρχος Γρεβενών, Κυριάκος Ταταρίδης, μίλησε στο ACTION24 για την απώλεια του 31χρονου αστυνομικού, ο οποίος έχασε τη ζωή του μετά από την κατάρρευση κτιρίου στον Πειραιά κάνοντας λόγο για «ένα παιδί διαμάντι».

Αποκαλυπτικός ήταν ο αστυνομικός αναλυτής Σταύρος Μπαλάσκας ο οποίος μιλώντας στο MEGA, τόνισε ότι πάνω από το 60% των αστυνομικών είναι σε δεύτερη εργασία.

Πηγή: www.diaforetiko.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News