fournier 1 1200x630.jpg

Ο Φουρνιέ στην προθέρμανση του Ολυμπιακού/ (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google


Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα (06/11/26, 21:15, Newsit.gr, Novasports Prime) για την 10η αγωνιστική της Euroleague και ο Εβάν Φουρνιέ θα είναι κανονικά στη δωδεκάδα των Πειραιωτών για την αναμέτρηση.

Πέρα από την επιστροφή του Φουρνιέ στη δράση για τον Ολυμπιακό, οι φίλοι των Πειραιωτών αναμένεται να δουν για πρώτη φορά τον Κόντσαρ να αγωνίζεται με την ερυθρόλευκη φανέλα απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα στη Sunel Arena.

Ο Φουρνιέ εμφανίστηκε στην προθέρμανση του αγώνα με προστατευτικό στον ώμο, μετά τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε.

Aναλυτικά η δωδεκάδα του Ολυμπιακού: Mίλερ-ΜακΙντάιρ, Γουόρντ, Πλώτας, Βεζένκοβ, Παπανικολάου, Εντζάι, Μιλουτίνοβ, Τζόσεφ, Χολ, Κόντσαρ, Τζόουνς, Φουρνιέ.

Πηγή: www.newsit.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News



Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώριση σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.