olyb scaled.jpg

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει για δεύτερη φορά την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ στο τέταρτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα πλέι οφ της Euroleague, με τους Καταλανούς να προηγούνται με 3-1 στη σειρά.

Μετά το… σοκ της ήττας στο προηγούμενο παιχνίδι, ο Ολυμπιακός έχασε και πάλι το πλεονέκτημα της έδρας και δίνει τον πρώτο “τελικό” κόντρα στην Μπαρτσελόνα, αφού σε περίπτωση ήττας αποχαιρετάει το Final 4 της Euroleague. Οι Πειραιώτες θέλουν να πανηγυρίσουν μπροστά στους οπαδούς τους τη νίκη και να ταξιδέψουν στη συνέχεια στη Βαρκελώνη για διπλό πρόκρισης.

Παρακολουθήστε LIVE το Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα από το Newsit.gr

Στο καυτό ΣΕΦ οι Πειραιώτες, θέλουν να αποδείξουν ότι δεν επηρεάστηκαν από την ήττα από την Μπαρτσελόνα και κυρίως με τον τρόπο που ήρθε αυτή στην παράταση με το αμφισβητούμενο φάουλ του Πετρούσεφ στον Πάρκερ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ολυμπιακός αναμένεται να παρουσιαστεί ενισχυμένος, καθώς στη 12άδα βρίσκεται για πρώτη φορά στη σειρά και ο Κώστας Παπανικολάου. Ο αρχηγός των Πειραιωτών έχασε τα πρώτα τρία παιχνίδια λόγω ίωσης, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να στερείται έναν από τους καλύτερους παίκτες του.

Η Μπαρτσελόνα από την άλλη πλευρά, παρατάσσεται για μία ακόμη φορά πλήρης και θέλει να “τελειώσει” τη σειρά στο ΣΕΦ, παίρνοντας την πρόκριση για το Final 4 του Βερολίνου.

Πηγή: www.newsit.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News