e6514598 1714152422161 227302393 oikonomakou mixopoulos og.jpg

Μπορεί οι τελευταίες εμφανίσεις της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου να είχαν απαθανατιστεί από τους παπαράτσι, τον Μάρτιο και τον Ιούλιο του 2023, όμως το gossip-tv.gr είχε εξασφαλίσει φωτογραφίες από άλλη μια έξοδό τους, τον Δεκέμβρη του 2023, πριν από 4 μήνες δηλαδή.

Το ζευγάρι είχε βρεθεί στη Θεσσαλονίκη, περί τα τέλη Δεκέμβρη, και διασκέδασε σε γνωστό νυχτερινό κέντρο, με καλούς φίλους.

Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος: Πλάνα από το υπερπολυτελές σπίτι που ζούσαν μαζί

Όπως σας είχε παρουσιάσει τo gossip-tv.gr και η δημοσιογράφος Ζήνα Καρκαλά, η όμορφη ηθοποιός με τον επιχειρηματία -πρώην πλέον- σύζυγό της, είχαν βρεθεί στο νυχτερινό κέντρο που εμφανιζόταν η Πέγκυ Ζήνα με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου και τους ONE και είχαν διασκεδάσει με την ψυχή τους, την Παραμονή των Χριστουγέννων.

Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος: Η σπάνια έξοδός τους στη Θεσσαλονίκη! Αποκλειστικές φωτό

Τίποτα τότε δεν προμήνυε τον χωρισμό που ανακοινώθηκε σήμερα 26 Απρίλη, με επίσημη από κοινού ανακοίνωση του ζευγαριού στα ΜΜΕ.

Δείτε τις φωτογραφίες από την εμφάνισή τους πριν από λίγους μήνες, όπως αποκλειστικά εξασφαλίσαμε:

Θυμίζουμε ότι η Αθηνά Οικονομάκου είχε μιλήσει πολλές φορές δημόσια για τη σχέση της και τον γάμο της με τον γνωστό επιχειρηματία. «Γνωριστήκαμε στη Μύκονο, σε μια παραλία. Τελικά είχαμε βρεθεί και το προηγούμενο βράδυ, είχαμε έρθει πρόσωπο με πρόσωπο κι εκείνος μετά μου είπε πως κάτι υπήρχε στην ατμόσφαιρα. Εγώ δεν το θυμάμαι, όμως, κι αυτό είναι το παράπονό του! Ουσιαστικά συναντηθήκαμε την επόμενη μέρα στην παραλία, εκεί γνωριστήκαμε», είχε πει για την ημέρα της γνωριμίας τους.

Διαβάστε επίσης:

«Προφανώς δεν υπάρχει κάτι άλλο να γραφτεί» – Όταν η Οικονομάκου διέψευδε τις φήμες χωρισμού

Χωρισμός – βόμβα! Τίτλοι τέλους για Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππο Μιχόπουλο

Οικονομάκου-Μιχόπουλος: Η τελευταία κοινή εμφάνιση & τα τρυφερά τετ α τετ που δεν προμήνυαν χωρισμό

Αθηνά Οικονομάκου: Αποκαλύπτει το μυστικό που θα σε κάνει να αποκτήσεις τους κοιλιακούς της!

Πηγή: www.gossip-tv.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News