king charles scaled.jpg

Ο βασιλιάς Κάρολος σχεδιάζει να επιστρέψει στις υποχρεώσεις του μετά τη διάγνωσή του με καρκίνο και μάλιστα πάνω στο αγαπημένο του άλογο στο «Trooping the Colour».

Ο βασιλιάς Κάρολος μετά τη διάγνωσή του με καρκίνο θα επιστρέψει στα δημόσια καθήκοντα αυτή την εβδομάδα με τις ευλογίες των γιατρών του.

Αύριο Τρίτη θα επισκεφθεί κλινική θεραπείας καρκίνου με τη βασίλισσα Καμίλα.

Ο 75χρονος βασιλιάς εξακολουθεί να υποβάλλεται σε θεραπεία αλλά η ιατρική του ομάδα δηλώνει «ικανοποιημένη με την πρόοδο που έχει σημειωθεί μέχρι στιγμής».

Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσαν την Παρασκευή (26.04.2024) τα σχέδιά του για την πρώτη δημόσια εμφάνισή του μετά από τέσσερις μήνες, η οποία έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον δεδομένης της μάχης με τον καρκίνο τόσο της δικής του όσο και της νύφης του, Κέιτ Μίντλετον η οποία υποβάλλεται σε προληπτική χημειοθεραπεία για καρκίνο.

Τώρα έχει αναφερθεί ότι ο βασιλιάς Κάρολος είναι αποφασισμένος να ανέβει στο άλογό του, με το όνομα Noble, για το «Trooping the Color» τον Ιούνιο.

Λέγεται ότι θέλει να τον δουν να «ηγείται στο μέτωπο».

Πέρυσι, το μαύρο άλογο, με το όνομα Noble, που ήταν δώρο από τη Βασιλική Καναδική Έφιππη Αστυνομία, ήταν κάπως ζωηρό κατά τη διάρκεια της πομπής από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Πηγές δήλωσαν στην DailyMail ότι όλες οι επιλογές είναι ακόμα στο τραπέζι και δεν θα ληφθεί καμία απόφαση μέχρι τελευταίας στιγμής δεδομένης της φύσης της κατάστασης του βασιλιά.
Θα εξαρτηθεί από το τι θα πουν οι γιατροί αλλά και πώς θα είναι ο καιρός εκείνη την ημέρα.

Πηγή είπε στη Sun την Κυριακή: «Είναι σημάδι της επιθυμίας του βασιλιά να επιστρέψει στη δουλειά και να ακολουθήσει το μοτίβο της αείμνηστης βασίλισσας ότι τον μονάρχη πρέπει να τον βλέπει ο κόσμος».


Πηγή: www.newsit.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News