giampoysele eurokinissi 1200x630.jpg

Ο Γκέρσον Γιαμπουσέλε δέχθηκε ένα χτύπημα στη δεξιά κνήμη κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου του Παναθηναϊκός – Περιστέρι Betsson, με αποτέλεσμα να μην είναι σε θέση να αγωνιστεί στο δεύτερο μισό του αγώνα.

Με τον Παναθηναϊκό να έχει πάρει από νωρίς διαφορά ασφαλείας, οι άνθρωποι της ομάδας έκριναν πως δεν συντρέχει λόγος να ρισκάρουν με τον Γκέρσον Γιαμπουσέλε και προτίμησαν να τον προφυλάξουν, ενόψει και του ματς της 7ης αγωνιστικής της Euroleague κόντρα στην Μπασκόνια (22.10.2026, 21:15, Newsit.gr).

Ο Γάλλος πάουερ φόργουορντ αγωνίστηκε για 08:01 λεπτά και είχε στην στατιστική του 3 πόντους με 1/1 τρίποντο, 2 ριμπάουντ και μία τάπα.

Πηγή: www.newsit.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News



Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώριση σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.