sinner 1 1200x630.jpg

Εφιαλτικός ήταν ο αγώνας με τον Μανουέλ Τσερούντολο για τον Γιανίκ Σίνερ στον δεύτερο γύρο του Roland Garros.

Ο Γιανίκ Σίνερ έπεσε θύμα τεράστιας έκπληξης, καθώς γνώρισε την ήττα από τον Μανουέλ Σερούντολο με 3-2 σετ και αποκλείστηκε από τον δεύτερο γύρο του Roland Garros.

Ο κορυφαίος τενίστας του κόσμου λύγισε από την απίστευτη ζέστη αλλά και τα προβλήματα στο στομάχι του που εμφανίστηκαν κατά τη διάρκεια του τρίτου σετ, με τον Αργεντινό να βρίσκει την ευκαιρία και να πανηγυρίζει τη μεγαλύτερη νίκη της καριέρας του.

Ο Ιταλός πρωταθλητής πέρασε πολύ δύσκολες στιγμές στο κορτ, φτάνοντας στα όρια της λιποθυμίας, ενώ έκανε και έμετο.

Ο Σίνερ χρείαστηκε να δεχθεί βοήθεια από φυσικοθεραπευτή για να αντέξει, αλλά τελικά δεν μπόρεσε να φτάσει στη νίκη, γνωρίζοντας την πρώτη ήττα μετά από 30 σερί νίκες.


Πηγή: www.newsit.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News



Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώριση σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.