4070f16f tatiana nikolaos 2 og.jpg

Νικόλαος – Τατιάνα Μπλάτνικ: Από την γνωριμία τους στο χιονισμένο Γκστάαντ, στον παραμυθένιο γάμο τους στις Σπέτσες .Και από εκεί στο βελούδινο διαζύγιο που έσκασε σαν βόμβα το απόγευμα της Παρασκευής με μια λιτή ανακοίνωση.

«Ο Νικόλαος και η Τατιάνα μετά από δεκατέσσερα χρόνια κοινής ζωής αποφάσισαν να προχωρήσουν στη λύση του γάμου τους».

Η ανακοίνωση καταλήγει στο ότι και οι δυο θα συνεχίσουν να ζουν και να δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα καθώς και οι δύο έχουν εκφράσει πολλές φορές την αγάπη τους για τη χώρα μας.

Συχνά ξυπνάω το πρωί, κοιτάζω έξω από το παράθυρο μου, και τσιμπάω τον εαυτό μου. Ήταν μια δια βίου φιλοδοξία μου να μετακομίσουμε εδώ.

Η Τατιάνα Μπλατνικ μάλιστα σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο MEGA είχε χαρακτηρίσει την Ελλάδα σπίτι της. Η ίδια θα πει πως αρχικά ερωτεύτηκε την Ελλάδα από τα μάτια του συζύγου της.

Στην πορεία όμως βρήκε μικρά πράγματα που την ξετρέλαιναν στον ελληνικό τρόπο ζωής.

Τατιάνα Μπλάτνικ: Ποια είναι η λαμπερή γυναίκα που χώρισε από τον Νικόλαο μετά από 14 χρόνια;

Η γνωριμία και ο λαμπερός γάμος

Ήταν το 2003 όταν πρωτογνωρίστηκαν στις χιονισμένες πίστες του Γκσάαντ.

Εκείνος ήταν ήδη γνωστός στα βασιλικά σαλόνια της Ευρώπης και εκείνη μόλις είχε μετακομίσει στην Ελβετία και έκανε τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα στο πλευρό της πασίγνωστης σχεδιάστριας Νταϊάν φον Φίρστενμπεργκ.

Η συγκατοίκηση ήρθε ένα χρόνο μετά σε ένα υπερπολυτελές διαμέρισμα του Λονδίνου. Η πρόταση γάμου ήρθε πέντε χρόνια μετά, στις διακοπές του ζευγαριού τα Χριστούγεννα του 2009 στο Πόρτο Χέλι.

nikolaos_tatiana.jpg

Ο έρωτας τους σφραγίστηκε με έναν λαμπερό γάμο τον Αύγουστο του 2010 στις Σπέτσες. Όλοι θυμούνται την πανέμορφη νύφη που κατέφτασε στην εκκλησία με άμαξα και λευκά άλογα, όπως επιτάσσει η παράδοση των Σπετσών.

Στους 370 καλεσμένους παρευρέθηκαν και μερικά από τα πιο γνωστά μέλη βασιλικών οικογενειών της Ευρώπης.

Nikolaos_Tatiana_newlyweds.jpg

Ζωή σαν παραμύθι

Η κοινή πορεία 14 ετών ήταν γεμάτη με ταξίδια και έντονη κοινωνική και φιλανθρωπική δράση. Και οι δυο κρατούσαν ένα χαμηλό προφίλ και ζούσαν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Παρά τη διακριτικότητα που τους διακατείχε, ο Νικόλαος και η Τατιάνα Μπλάτνικ υπήρξαν πάντα συνεπείς στα βασιλικά πρωτόκολλα και τις οικογενειακές υποχρεώσεις.

Η τελευταία επίσημη εμφάνιση τους ήταν στις 27 Φεβρουαρίου στο μνημόσυνο του τέως βασιλιά στο Ουίνσδορ όπου εμφανίστηκαν μαζί αλλά κάθισαν σε διαφορετικές θέσεις.

Τατιάνα Μπλάτνικ: Η αγάπη της για την Ελλάδα & η ζωή της μετά τον χωρισμό από τον Νικόλαο

Νικόλαος–Τατιάνα: Η τελευταία κοινή φωτό στο Instagram & τα σπάνια καρέ από τον παραμυθένιο γάμο

Τατιάνα Μπλάτνικ: Ποια είναι η λαμπερή γυναίκα που χώρισε από τον Νικόλαο μετά από 14 χρόνια;

Πηγή: www.gossip-tv.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News