66841 54546 7svkyrq5i5alfje2kqnn7f7ut444444.jpg

Την τελευταία του πνοή άφησε την Τρίτη 12/5 στην Κρήτη ένα βρέφος επτά μηνών, το οποίο είχε προσβληθεί από λοίμωξη του αναπνευστικού συστήματος.







Το μωρό βρισκόταν στα Χανιά μαζί με την οικογένειά του για διακοπές, όταν παρουσίασε προβλήματα υγείας. Οι Ολλανδοί γονείς του το μετέφεραν στο Νοσοκομείο Χανίων, όπου οι γιατροί διέγνωσαν λοίμωξη του αναπνευστικού, συγκεκριμένα βρογχίτιδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή του στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο στο Ηράκλειο, καθώς το βρέφος αντιμετώπιζε εκ γενετής προβλήματα υγείας και το ιατρικό του ιστορικό θεωρούνταν ιδιαίτερα επιβαρυμένο.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών στο Ηράκλειο να το κρατήσουν στη ζωή, το επτά μηνών βρέφος δεν τα κατάφερε και κατέληξε στο νοσοκομείο.

Πηγή: www.diaforetiko.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News



Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώριση σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.