b51f3af5 menegaki 2.jpg

Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη να βρίσκεται σήμερα, 26 Απριλίου στην Αθήνα μιας και έχει την τελευταία της εκπομπή πριν το Πάσχα, όμως η πεθερά της, Λιλίκα Μαντζίκα Παντζοπούλου δημοσίευσε μία εκπληκτική φωτογραφία στο Instagram της στην οποία απεικονίζεται η αγαπημένη παραλία της παρουσιάστριας.  

Η Λιλίκα Μαντζίκα Παντζοπούλου, η μαμά του Μάκη και πεθερά της Ελένης, λατρεύει τις φωτογραφίες που απεικονίζουν το απέραντο γαλάζιο και αυτή τη φορά επέλεξε να τραβήξει μία φωτογραφία από την αγαπημένη παραλία της νύφης της…

Ελένη Μενεγάκη: Πόζαρε μέσα από το φαρμακείο και εντυπωσίασε – «Εσύ τους πήγες το φως…»

Ποια είναι η αγαπημένη παραλία της παρουσιάστριας;

Μα, φυσικά τα Άχλα της Άνδρου και το έχει πει πολλάκις μέσα από την εκπομπή της αλλά έχει βγάλει και πολλές φωτογραφίες είτε με τον Μάκη Παντζόπουλο, είτε με τα παιδιά της είτε μόνη της φορώντας το μπικίνι της.

Στα Άχλα ηρεμεί, φορτίζει τις μπαταρίες της, περνά ανέμελα με την οικογένειά της και τους στενούς της φίλους μακριά από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις και την καθημερινότητα της πόλης.

Η παρουσιάστρια με τον σύζυγό της έχουν φτιάξει ένα όμορφο παράδεισο που εκτός από το σπίτι τους, έχουν δημιουργήσει και μια μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα, το Όναρ.

Το ησυχαστήριό της βρίσκεται μέσα στο πράσινο και περιτριγυρισμένο από ρυάκια με τρεχούμενο νερό.

elenimenegaki_210772227_917431358836326_1527264807805723462_n.jpg

Μέσα στην ξενοδοχειακή μονάδα η Ελένη Μενεγάκη με τον Μάκη Παντζόπουλο έχουν φτιάξει τη δική τους παραδοσιακή πετρόχτιστη μεζονέτα έχοντας φυσικά όλες τις ανέσεις.

Και εκτός από την πέτρινη μεζονέτα και την ξενοδοχειακή μονάδα, η Ελένη έχει το δικό της μποστάνι που πολλές φορές έχει αναφερθεί σε αυτό μέσα από τις εκπομπές της.

Δείτε στην παρακάτω gallery τη φωτογραφία που δημοσίευσε η πεθερά της από τα Άχλα και σίγουρα τις επόμενες μέρες η Ελένη θα την επισκεφτεί.

Διαβάστε επίσης:

Μενεγάκη για το Σαββατοκύριακο στην Άνδρο με τα παιδιά: «Μου έκανε εντύπωση, έβλεπα για πρώτη φορά…»

Λιάγκας: «Ακούω ότι θα κάνει πρόταση ο Acun στην Μενεγάκη, δεν ντρέπονται αυτοί που τα γράφουν;»

Ελένη Μενεγάκη: «Κάνω την ψύχραιμη… είμαι σε καλή κατάσταση»!

Πηγή: www.gossip-tv.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News