Μια αναπάντεχη ταλαιπωρία περιμένει μερικές φορές όσους κινούνται στους δρόμους, και αυτό επιβεβαιώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 27 Ιουλίου για τον Κρατερό Κατσούλη.
Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής της εκπομπής «Νωρίς νωρίς» είδε τη μοτοσικλέτα του να ακινητοποιείται ξαφνικά λόγω βλάβης.
Ο ίδιος επέλεξε να καταγράψει την εμπειρία του μέσα από διαδοχικά Instagram Stories, δείχνοντας στους ακολούθους του το σημείο όπου αναγκάστηκε να σταματήσει, σε έναν δρόμο ταχείας κυκλοφορίας κάτω από υψηλές θερμοκρασίες.
Φινάλε για Μαρία Ηλιάκη – Κρατερό Κατσούλη – Επιστρέφουν τον Σεπτέμβρη

Παρά την πολύωρη αναμονή, δεν έχασε την αισιοδοξία του. Μάλιστα, μετά από δύο ώρες ενημέρωσε τους ακολούθους του πως χρειάστηκε να κληθεί και δεύτερο γερανοφόρο όχημα από την Αθήνα, ώστε να μεταφερθεί με ασφάλεια η μηχανή στο συνεργείο.
Στα σχετικά βίντεο που δημοσίευσε, ο Κρατερός Κατσούλης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δυστυχώς μείναμε με τη μηχανή. Μείναμε στη μέση του δρόμου. Και τώρα περιμένοντας τη δεύτερη οδική βοήθεια, που έρχεται από την Αθήνα προς τα εδώ για να γυρίσουμε πίσω και να φτιαχτεί, ειδάλλως είναι μία άλλη ταλαιπωρία, πολύ μεγαλύτερη και πολύ πιο χρονοβόρα. Οκ, αυτά συμβαίνουν, εντάξει δεν έγινε και τίποτα. Μικρό το κακό, συνεχίζουμε».
Κατσούλης: Συγκινημένος στον αέρα της ΕΡΤ για τον Αντωνόπουλο: «Θα μας λείψεις πολύ, καλό ταξίδι»
Συγκινεί ο Κρατερός Κατσούλης για τον Άγγελο Αντωνόπουλο: «Δάσκαλε… Xρόνια φοβάμαι αυτή τη μέρα»
Κατσούλης: Μίλησε για το μέλλον της εκπομπής Νωρίς–Νωρίς & για τη συνεργασία με τη Μαρία Ηλιάκη
Πηγή: www.gossip-tv.gr

