a00329b6 masterchef 2024 tetarth 17 aprilioy 2024 stis 21.00 og.jpg

MasterChef 2024: Μπορεί ακόμα να βρισκόμαστε στην δεκάδα του φετινού κύκλου του ριάλιτι μαγειρικής όμως τα γυρίσματα έχουν προχωρήσει και ήδη οι παίκτες γνωρίζουν την τελική εξάδα του μεγάλου τελικού. 

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι έξι φιναλίστ θα ταξιδέψουν στη Μυτιλήνη προκειμένου να γίνουν και τα γυρίσματα του μεγάλου τελικού που αναμένεται να είναι για ακόμα μία χρονιά ανατρεπτικός αλλά και ιδιαίτερα απαιτητικός για τους συμμετέχοντες.

MasterChef 2024: Αμηχανία! Ο Κουτσόπουλος τον τσάκωσε με την μπουκιά στο στόμα και του την «είπε»

Όπως αναφέρει το lesvosnews.net, από τις 26 έως τις 30 Απριλίου είναι στο πρόγραμμα να πραγματοποιηθούν στο όμορφο νησί γυρίσματα δύο επεισοδίων του 8ου Master Chef, λίγο πριν τον μεγάλο τελικό.

Μέρος των γυρισμάτων, σύμφωνα πάντα με το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθούν στο ξενοδοχείο ΖΑΙΡΑ, αλλά και στα ξενοδοχεία Blue Sea και Ανδριώτης Studios όπου θα διαμένουν παίκτες και συντελεστές του ριάλιτι.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, η απόφαση να γίνουν τα γυρίσματα πριν τον τελικό στη Μυτιλήνη είναι για να αναδειχθούν οι ομορφιές της αλλά και τα τοπικά προϊόντα όπως βέβαια και η γαστρονομία της. Οι φιλοξενούμενοι αναμένεται να λειτουργήσουν ως πρεσβευτές του νησιού.

Πηγή: www.gossip-tv.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News