f670e060 marolytra og.jpg

Η Μάρω Λύτρα είναι Ελληνίδα τραγουδίστρια, με καταγωγή από τη Λευκάδα και το Μεσολόγγι και είναι γεννημένη στον Καναδά, στις 3 Νοεμβρίου 1970. Σήμερα είναι 53 ετών και κάτι.

Το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της έζησε στο Μόντρεαλ του Καναδά. Σπούδασε μουσική στο McGill University Conservatory of Music. Έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας, όπως είναι οι: Νίκος Βέρτης, Σταμάτης Γονίδης, Νατάσα Θεοδωρίδου, Πέγκυ Ζήνα, Νότης Σφακιανάκης, Βασίλης Καρράς, Αντύπας, Γιώργος Τσαλίκης, Νίκος Μακρόπουλος, Νίκος Οικονομόπουλος, Julie Massino, Κώστας Καραφώτης, Δάκης κ.ά.

Το 2000 γνώρισε στην Αμερική τον τραγουδιστή Γιώργο Αλκαίο, ο οποίος την άκουσε στο μαγαζί που τραγουδούσε, πίστεψε στις φωνητικές της ικανότητες και της έκανε πρόταση να τον ακολουθήσει στην Ελλάδα, για να συνεργαστούν σε νυχτερινό κέντρο.

Μάρω Λύτρα: «Δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε ντουέτο με τον Κώστα Καραφώτη γιατί…»

Το 2004 έλαβε μέρος στο δεύτερο κύκλο του Fame Story που προβλήθηκε μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1. Η Μάρω αγαπήθηκε από το κοινό και κατάφερε να φτάσει μέχρι τον ημιτελικό. Το ίδιο διάστημα ανέπτυξε μία σχέση με τον συμπαίκτη της Κώστα Καραφώτη, ενώ αίσθηση προκάλεσε το ερωτικό ντουέτο που ερμήνευσαν στο 11ο live του talent show με τίτλο «Μίλα μου».

Είχε παντρευτεί τον Έλληνα μουσικό Αχιλλέα Πίτσιο, με τον οποίο πήρε διαζύγιο μετά από την έξοδο της από το μουσικό talent show Fame Story το 2004. Μετά το παιχνίδι διατηρούσε σχέση με τον συμπαίκτη της Κώστα Καραφώτη ενώ το τέλος της σχέσης τους ήρθε το 2006. Το καλοκαίρι του 2017 παντρεύτηκε στον Καναδά τον ομογενή Έλληνα επιχειρηματία Theo Pappas. Μετά από αρκετά χρόνια γνωριμίας και κοινής ζωής, αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο, το οποίο εκδόθηκε τον Οκτώβριο του 2022.

Τον τελευταίο καιρό, η Μάρω Λύτρα, είναι πολύ ενεργή στα social media και ανεβάζει βίντεο στα οποία την βλέπουμε και την ακούμε να ερμηνεύει διάφορα τραγούδια.

Προτιμά να εμφανίζεται σε αυτά τα βίντεο χωρίς ίχνος μακιγιάζ και όπως θα δείτε και στο ακόλουθο απόσπασμα, παραμένει εντυπωσιακή και όμορφη:

Διαβάστε επίσης:

Συνάντηση… κορυφής στις Ηνωμένες Πολιτείες για Θάνο Πετρέλη & Μάρω Λύτρα! Έγινε του… Fame Story!

Μάρω Λύτρα: Η επική on air ατάκα, όταν ρωτήθηκε για τον Καραφώτη: «Πώς το έπαθε;»

Μάρω Λύτρα: Aνακοίνωσε στο instagram το τέλος του γάμου της

Πηγή: www.gossip-tv.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News