marina satti ndp 1.jpg

Η Μαρίνα Σάττι ανέβηκε για πρώτη φορά στη σκηνή στο Μάλμε της Σουηδίας, κάνοντας την πρώτη πρόβα της για τη Eurovision. Ερμήνευσε το «Ζάρι» και εντυπωσίασε και με την σκηνική της παρουσία η Ελληνίδα τραγουδίστρια.

Η Μαρίνα Σάττι ερμήνευσε το «Ζάρι» για πρώτη φορά στη σκηνή στο Μάλμε της Σουηδίας. Η εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Eurovision εντυπωσίασε με τη σκηνική της παρουσία, η οποία έχει την υπογραφή του Φωκά Ευαγγελινού.

Στη σκηνή, η Μαρίνα Σάττι έρχεται με την ίδια αυτοπεποίθηση όπως και στο βιντεοκλίπ. Φοράει ένα λαμπερό μωβ ρούχο με τη φούστα να εχει όγκο και από κάτω ψηλές μαύρες μπότες. 


Τέσσερις χορευτές έχει στη σκηνή μαζί της, τρεις άντρες και μία γυναίκα οι οποίοι συνοδεύουν την Μαρίνα κατά τη διάρκεια της εμφάνισης σε μία street dance χορογραφία. Τα πλάνα κάνουν πολλά close up και η Μαρίνα φαίνεται ότι συνδέεται πολύ καλά με την κάμερα και με το τηλεοπτικό κοινό φυσικά.

Τα γραφικά στη σκηνή έχουν neon ροζ χρώματα στους κύβους στην οροφή της σκηνής, και στο πίσω μέρος της LED οθόνης αναδεικνύονται τα γκράφιτι style φέροντας πάνω στη σκηνή κάτι αντίστοιχο με αυτό που είδαμε στο βίντεο κλιπ.

Τη Μεγάλη Πέμπτη 2 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη πρόβα, ενώ την Πέμπτη 9 Μαΐου η Μαρίνα Σάττι θα πάρει μέρος στον δεύτερο ημιτελικό. Ο τελικός του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Μαΐου.

Η πρόκριση στον τελικό θεωρείται δεδομένη, με την Ελλάδα να πλασάρεται στην πρώτη δεκάδα των στοιχημάτων. Τη δεδομένη στιγμή βρίσκεται στην όγδοη θέση με ανοδικές τάσεις, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που βλέπουν τη Μαρίνα Σάττι να τερματίζει στην πρώτη πεντάδα.


Πηγή: www.newsit.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News