iliaki 1100x619 og.jpg

Η Μαρία Ηλιάκη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram μια πολύ προσωπική και ειλικρινή στιγμή από τις φετινές καλοκαιρινές της διακοπές.

Μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε, η γνωστή παρουσιάστρια εξομολογήθηκε πως το μεγαλύτερο φετινό της επίτευγμα ήταν ότι κατάφερε επιτέλους να συγκεντρωθεί.

Ηλιάκη: «Με το που έτρωγα, με έπιανε πολύ έντονη υπνηλία» – Η αποκάλυψη για τη διαταραχή στη γλυκόζη

iliaki.jpg

Όπως εξήγησε, η συγκέντρωση ήταν κάτι που είχε να το νιώσει και να το πετύχει από τη στιγμή που γεννήθηκε η μικρή της κόρη, Κατερίνα. Η ίδια γνώριζε ανέκαθεν ότι είχε διάσπαση προσοχής, ωστόσο το πρόβλημα αυτό εντάθηκε σημαντικά μετά την περίοδο της εγκυμοσύνης της.

1782113041588-244345616-iliaki.jpg

Φέτος το καλοκαίρι, όμως, τα κατάφερε και έκανε αυτό που πραγματικά επιθυμούσε: να αφοσιωθεί στο διάβασμα. Μέχρι στιγμής έχει ήδη διαβάσει σχεδόν δυο βιβλία, με άμεσο στόχο να ολοκληρώσει το δεύτερο και να ξεκινήσει σύντομα ένα τρίτο, απολαμβάνοντας αυτή τη μικρή αλλά σημαντική προσωπική της νίκη.

Πηγή: www.gossip-tv.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News



Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώριση σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.