mamardasvili scaled.jpg

Ο Γκιόργκι Μαμαρντασβίλι αποκάλυψε ότι γνώριζε που θα εκτελέσει το πέναλτι ο Τάσος Μπακασέτας. Ο Γεωργιανός τερματοφύλακας νίκησε τον αρχηγό της Εθνικής Ελλάδας από τα 11 βήματα.

Ο 23χρονος τερματοφύλακας, Γκιόργκι Μαμαρντασβίλι, ήταν από τους πολυτιμότερους παίκτες της Γεωργίας στα μπαράζ για πρόκριση στο Euro 2024.

Κράτησε το μηδέν τόσο κόντρα στο Λουξεμβούργο όσο και απέναντι στην Ελλάδα, ενώ απέκρουσε και το πέναλτι του Μπακασέτα, αποκαλύπτοντας ότι γνώριζε το σημείο που θα εκτελέσει ο αρχηγός της γαλανόλευκης.

«Ηττήθηκα στα πέναλτι όχι μόνο από την Μπέτις, αλλά και από την Ρεάλ. Είπα στον εαυτό μου πως αυτό δεν θα ξανασυμβεί και πράγματι έτσι έγινε.

Δεν ήταν μόνο στα πέναλτι δύσκολο να αγωνιστώ, αλλά σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης. Υπάρχει πολύ πίεση σε τέτοια παιχνίδια», τόνισε αρχικά ο Μαμαρντασβίλι, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στην εκτέλεση πέναλτι του αρχηγού της Εθνικής, Τάσου Μπακασέτα.

«Ήξερα που θα εκτελεστεί το πρώτο πέναλτι της Ελλάδας (σ.σ.:Μπακασέτας) γιατί είχε σουτάρει τέσσερα πέναλτι σε εκείνη την γωνία σε κρίσιμες στιγμές για την ομάδα του.

Είναι δύσκολο να εκφράσω τα συναισθήματα μου. Δουλεύω σκληρά, όχι μόνο στα πέναλτι, αλλά και σε οτιδήποτε άλλο και αυτή η δουλειά φέρνει αποτελέσματα».

Πηγή: www.newsit.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News