luisfonsi apempe 1200x630.jpg

Ο Luis Fonsi, ο διάσημος Λατίνος τραγουδιστής, επέλεξε και φέτος την Μύκονο για να περάσει μέρος των καλοκαιρινών του διακοπών. Ο καλλιτέχνης από το Πουέρτο Ρίκο, γνωστός για το παγκοσμίως επιτυχημένο «Despacito» που έχει φτάσει τα εννέα δισεκατομμύρια προβολές στο YouTube, ταξίδεψε στο νησί των ανέμων συνοδευόμενος από την γοητευτική Ισπανίδα σύζυγό του, Agueda Lopez.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2010 σε φωτογράφηση, ενώ το 2014 ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στο Παρίσι. Το ζευγάρι επισκέφθηκε μαζί με τα παιδιά του το φημισμένο Nammos στην Ψαρρού, όπου η Lopez μονοπώλησε τα βλέμματα του αντρικού πληθυσμού με το κόκκινο μπικίνι της.

Αν και 44 ετών, η κυρία Fonsi, που ασχολείται και με την συγγραφή παιδικών βιβλίων και την παρουσίαση εκπομπών, εξακολουθεί να κάνει καριέρα στον χώρο του μόντελινγκ, έχοντας υπάρξει και η μούσα των Dolce & Gabbana στο παρελθόν.

To ευτυχισνενο ζευγάρι δεν παραλείπει να ανεβάζει φωτογραφίες και stories από τις διακοπες του στην Μύκονο διαφημίζοντάς την. Το ίδιο είχε κάνει και το καλοκαίρι του 2025, όταν και πάλι είχαν επισκεφθεί τη «βασίλισσα των Κυκλάδων».

Η σύζυγος του τραγουδιστή ξεκίνησε ως επαγγελματίας μπαλαρίνα, έχει υπάρξει μούσα διάσημων σχεδιαστών όπως της Juana Martin, της Giannina Azar και των Dolce & Gabbana, ενώ είναι πολύ ενεργή στο Instagram όπου διαθέτει πάνω από 2 εκατομμύρια followers.

Πηγή: www.newsit.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News



Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώριση σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.