skalosia 1 1200x630.jpg

Αναστάτωση προκλήθηκε στο Λουτράκι το απόγευμα της Κυριακής 28.06.2026, όταν μεταλλική σκαλωσιά που είχε τοποθετηθεί σε κτίριο κατέρρευσε στη διασταύρωση των οδών Υψηλάντου και Περίανδρου.

Η σκαλωσιά στο Λουτράκι υποχώρησε ξαφνικά και έπεσε πάνω σε σταθμευμένο ΙΧ αυτοκίνητο, προκαλώντας σοβαρές υλικές ζημιές και μεγάλη ανησυχία στους κατοίκους της περιοχής.

Ευτυχώς, την ώρα του περιστατικού δεν βρισκόταν κανείς μέσα στο όχημα, με αποτέλεσμα να μην υπάρξει κανένας τραυματισμός.

 

Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση, ενώ οι αρμόδιες υπηρεσίες ενημερώθηκαν άμεσα και εξετάζουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες κατέρρευσε η μεταλλική κατασκευή.

Το περιστατικό επαναφέρει στο προσκήνιο την ανάγκη αυστηρής τήρησης των μέτρων ασφαλείας στις οικοδομικές εργασίες, ώστε να αποφεύγονται παρόμοια ατυχήματα.

Πηγή: www.newsit.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News



Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώριση σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.