kotsiras 9 og.jpg

Για το αν θα επέλεγε να τραγουδήσει σε ένα μεγάλο μαγαζί αλλά και για το αν ποτέ ένιωσε να κινδυνεύει ότι χάνει το μέτρο, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Γιάννης Κότσιρας.

Θα πήγαινες σήμερα σε ένα μεγάλο μαγαζί;

«Εχω τη δυνατότητα να πάω σε ένα μεγάλο μαγαζί και να το γεμίσω. Το ξέρω, αλλά δεν θέλω πλέον να το κάνω. Γιατί μπορεί να έρθει ο κόσμος, αλλά δεν θα περάσει καλά κι έτσι δεν θα ξανάρθει. Εγώ όμως θέλω να κρατήσω την επαφή με τον κόσμο μου και να περνάμε όλοι καλά. Στη μουσική σκηνή είσαι πιο κοντά με τους ακροατές»

Δεν ήσουν ποτέ απόμακρος ούτε λειτουργείς ως σταρ. Ενιωσες ποτέ να κινδυνεύεις να χάσεις το μέτρο;

«Αυτές οι συμπεριφορές προέρχονται από προσωπικές ανασφάλειες. Θέλεις να προσποιηθείς κάτι άλλο από αυτό που είσαι. Κάτι τέτοιο θα υποδήλωνε ότι θεωρώ τον εαυτό μου σημαντικότερο από τους άλλους. Δεν το είχα ποτέ. Δεν μεγάλωσα έτσι. Το 1997 είχα πάθει αγοραφοβία λόγω της μεγάλης επιτυχίας του «Τσιγάρου», αλλά μετά το ισορρόπησα. Αυτή η απομάκρυνση δεν ήταν επειδή την ψώνισα, αλλά από φόβο. Αλλωστε έχω κάνει όλες τις δουλειές. Θα δω υποδεέστερο ένα παιδί που κουβαλάει ηχεία, ενώ έχω κουβαλήσει εγώ, ή έναν σερβιτόρο, αφού έχω φάει τα πόδια μου να σερβίρω; Μπορεί να το παθαίνουν αυτό τα νεότερα παιδιά που θεωρούν ότι ο τραγουδιστής είναι κάτι σημαντικό.

kotsiras-(1).jpg

Εγώ μεγάλωσα στο σπίτι μου με το ότι ο τραγουδιστής είναι κάτι κανονικό. Ο Χρήστος Κωνσταντίνου, ο σπουδαίος μουσικός, που με έβαλε στη μουσική, μου έλεγε μερικά σημαντικά που τα έχω κρατήσει ως κόρην οφθαλμού, όπως «να μη βάλεις τον τραγουδιστή πάνω από το τραγούδι» ή «όσο πιο ψηλά ανεβαίνεις τόσο πιο χαμηλά να κοιτάς». Νομίζω ότι οι πραγματικοί σταρ είναι κανονικοί άνθρωποι. Έβλεπα πρόσφατα τον Ρότζερ Γουότερς, ο οποίος ταξιδεύει με το μετρό και άργησε να γυρίσει σπίτι του γιατί τον πήρε ο ύπνος και έφτασε στο τέλος της διαδρομής, ή τον Κίανου Ριβς που κυκλοφορεί ανάμεσα σε όλους κανονικά, ή τον Μπον Τζόβι, που πηγαίνει κρυφά και μαγειρεύει για άστεγους. Στη Νέα Υόρκη που είχα επισκεφθεί, είδα τον Ντένζελ Ουάσιγκτον που έκανε τζόκινγκ, τον σταμάτησα και του μίλησα. Οι πραγματικοί σταρ δεν αισθάνονται ότι πρέπει να αποδείξουν κάτι

Πηγή Ελεύθερος Τύπος

Κότσιρας: Η παρεξήγηση με τη Δρούτσα για το «τα, τα, τα» & γιατί δεν θα συνεργαζόταν με τον Ρέμο!

Ο Γιάννης Κότσιρας στο gossip-tv: «Η δική μου εικόνα στο άπειρο είναι η Κατερίνα και τα παιδιά μας»

Γιάννης Κότσιρας: Το τραγούδι για τα Τέμπη και η ενασχόλησή του με τη στιχουργική

Πηγή: www.gossip-tv.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News