screens4636436343466346.png

Κωνσταντίνα Μητσοτάκη: H 30χρονη σεφ της Βουλής μίλησε για την καθημερινότητα εντός του Κοινοβουλίου

Hσεφ της Βουλής, Κωνσταντίνα Μητσοτάκη έδωσε συνέντευξη στη διαδικτυακή εκπομπή «Faces» και την Εύη Φραγκάκη, περιγράφοντας την καθημερινότητά της εντός του Κοινοβουλίου αλλά και το «παράπονο» που έχει από τον πρωθυπουργό.

Δείτε το βίντεο:

Η σεφ μίλησε και για τη μακρινή συγγένειά της με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο πατέρας της, Γιάννης Μητσοτάκης ήταν δεύτερος ξάδελφος του πατέρα του, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. «Η πρώτη μου μέρα εδώ ήταν ένα χάος», είπε η Κωνσταντίνα Μητσοτάκη. Σήμερα όμως, οι εμπειρίες που έχει αποκτήσει αποτελούν πολύτιμο οδηγό. Με αγάπη για τη δουλειά της και ιδιαίτερη αδυναμία στην αραβική κουζίνα, η Κωνσταντίνα Μητσοτάκη επιμένει σε μια απλή αλλά ουσιαστική φιλοσοφία:

«Ένα καλό φαγητό δεν χρειάζεται να είναι υψηλής γαστρονομίας. Χρειάζεται καλή πρώτη ύλη και δημιουργία». Και, όπως λέει η ίδια, «η ανάγκη να προσφέρω περισσότερα δεν έχει ταβάνι». Όσο για το φαγητό που γίνεται συνεχώς sold out, η σεφ αποκάλυψε ότι η ρεβυθάδα φούρνου είναι το αγαπημένο όλων.


Πηγή: www.diaforetiko.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News



Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώριση σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.