mixos diki.jpg

Τεταμένο είναι το κλίμα έξω από τα δικαστήρια, όπου από στιγμή σε στιγμή αναμένεται η ετυμηγορία για τους 26 κατηγορούμενους στη σοκαριστική υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό.

Πρόκειται για τον Ηλία Μίχο, τη μητέρα της ανήλικης και ακόμα 24 άτομα. Όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο, το συγκεντρωμένο πλήθος που είναι συγκεντρωμένο έξω από τα δικαστήρια, όπου σε λίγο θα ξέρουμε την απόφαση για την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό, άρχισαν να πετούν πέτρες, μόλις έφτασαν οι κατηγορούμενοι.

Ο Ηλίας Μίχος δικάζεται για βιασμό, καθώς και για διακεκριμένη μαστροπεία εις βάρος του ανήλικου παιδιού, ενώ η 37χρονη μητέρα, για διακεκριμένη μαστροπεία και διακεκριμένη περίπτωση πορνογραφίας ανηλίκου.

Οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι στην υπόθεση είναι οι «πελάτες του Μίχου», που πλήρωναν για να βρεθούν με το κορίτσι στα ραντεβού της φρίκης, και είναι αντιμέτωποι με την κατηγορία της γενετήσιας πράξης με ανήλικο αλλά και για το αδίκημα της πορνογραφίας ανηλίκου.

Η ακροαματική διαδικασία διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών μετά από αίτημα των νομικών παραστατών του ανήλικου θύματος, ενώ έντονες αντιδράσεις προκάλεσε η πρόταση της εισαγγελέως της έδρας η οποία ζήτησε την απαλλαγή λόγω αμφιβολιών του Μίχου για το αδίκημα του βιασμού και την καταδίκη του όχι για διακεκριμένη μαστροπεία, αλλά για διευκόλυνση της ανήλικης να εκδίδεται.

Αντίθετα, η εισαγγελέας ζήτησε την καταδίκη της μητέρας της ανήλικης για όλες τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

Συνολικά, η εισαγγελέας ζήτησε να κριθούν ένοχοι οι 25 εκ των 26 κατηγορουμένων στην υπόθεση.

Πηγή: www.newsit.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News