photo shared by the royal family on december 05 2023 tagging @princeandprincessofwales. og.jpg

Με τις βασιλικές της υποχρεώσεις ασχολείται η Καμίλα την ώρα που η Κέιτ Μίντλετον με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και τα τρία τους παιδιά βρίσκονται στο Άνμερ Χολ για τις διακοπές του Πάσχα.

Αυτή την περίοδο η βασίλισσα εκτελεί τα καθήκοντα της με μοναδική προσήλωση ενώ παράλληλα ο Κάρολος και η Κέιτ λαμβάνουν τη θεραπεία τους για τον καρκίνο.

Η Καμίλα βρέθηκε σήμερα στην αγορά αγροτών στο Σριούσμπερι όπου και περιηγήθηκε σε πολλούς πάγκους τροφίμων, χειροτεχνίας και κοσμημάτων. Καθώς περπατούσε, δύο νεαρά κορίτσια τράβηξαν την προσοχή της.

Κέιτ Μίντλετον – «Βόμβα» από στενό φίλο του Χάρι: «Το παλάτι είπε ψέματα για τον καρκίνο της»

Το μήνυμα της Καμίλα για την Κέιτ Μίντλετον
Η Χάριετ, 10 ετών, και η Λόις, 6 ετών, είχαν φτιάξει αφίσες για την Κέιτ, την πριγκίπισσα της Ουαλίας, η οποία αποκάλυψε την Παρασκευή ότι είχε διαγνωστεί με καρκίνο.

Η βασίλισσα Καμίλα υποσχέθηκε να παραδώσει τα μηνύματα στη νύφη της και με 14 λέξεις δήλωσε: «Ξέρω ότι η Κάθριν είναι ενθουσιασμένη από όλες τις ευγενικές ευχές και την υποστήριξη».

KATE.jpg

Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ επιβεβαίωσαν την Τρίτη ότι ο βασιλιάς και η βασίλισσα θα ηγηθούν της βασιλικής οικογένειας στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου.

Αυτή θα είναι η πρώτη μεγάλη εκδήλωση στην οποία θα παραστεί ο Κάρολος από τότε που το Παλάτι ανακοίνωσε τη διάγνωση του καρκίνου του τον Φεβρουάριο.

Διαβάστε επίσης:

Πηγή: www.gossip-tv.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News