serifis stikoudi ndpphoto nikos zotos 1200x630.jpg

Ο Βαγγέλης Σερίφης και η Κατερίνα Στικούδη / NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google


Από το χωριό του συζύγου της, Βαγγέλη Σερίφη στη Θεσπρωτία έκανε ανάρτηση η Κατερίνα Στικούδη για να γιορτάσουν τη 8η επέτειο του γάμου τους.

Με ένα φλας μπακ στο μέρος όπου παντρεύτηκαν επέστρεψαν για να γιορτάσουν 8 χρόνια γάμου η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης.

Σε κάποια από τα στιγμιότυπα το ζευγάρι πόζαρε αγκαλιασμένο, με τον Βαγγέλη Σερίφη να σημειώνει στη λεζάντα της ανάρτησής του για την επέτειο γάμου του με την Κατερίνα Στικούδη: «8 χρόνια μετά στο χωριό μας. Λίγο μεγαλύτεροι, λίγο σοφότεροι, πολύ πιο άυπνοι και πολύ πιο ορεξάτοι. Α, και με 2 φάτσες να μας κάνουν τη ζωή πιο όμορφη. 25-8-2018».

Η τραγουδίστρια και ο μουσικός παραγωγός που ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στο Μορφάτι Θεσπρωτίας στις 25 Αυγούστου 2018, όπως αποκάλυψε ο Βαγγέλης Σερίφης με ανάρτησή του στο Instagram, βρέθηκαν στην ίδια εκκλησία που τελέστηκε το μυστήριο, αυτή τη φορά κρατώντας από το χέρι τα παιδιά τους.


Πηγή: www.newsit.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News



Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώριση σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.