phoebe bridgers lost weekend.jpg

H Phoebe Bridgers επιστρέφει δισκογραφικά με τον πρώτο προσωπικό της δίσκο έπειτα από έξι χρόνια.

Ο διάδοχος του εξαιρετικού “Punisher” θα κυκλοφορήσει στις 14 Αυγούστου μέσω της Dead Oceans και θα ονομάζεται “Lost Weekend”.

Στο δίσκο θα περιλαμβάνονται 16 κομμάτια, με περισσότερες λεπτομέρειες να αναμένονται το προσεχές χρονικό διάστημα.

Μπορείτε να δείτε το εξώφυλλο παρακάτω, ενώ την Παρασκευή 26 Ιουνίου θα δωθεί στη δημοσιότητα και το ομότιτλο single μέσα από αυτό.

Σημειώνεται πως πολλά από τα κομμάτια του δίσκου έχουν κάνει πρεμιέρα ζωντανά στα pop-up shows της μουσικού, μεταξύ αυτών και ένα sold-out στο Madison Square Garden με γενική είσοδο το 1 $.

To “Punisher” υπενθυμίζεται πως είχε αναδειχθεί ένα από τα καλύτερα άλμπουμ του 2020, με την Bridgers στο ενδιάμεσο να επικεντρώνεται στο supergroup των Boygenius

Πηγή: www.rocking.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News



Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώριση σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.