fc287196 thebeach ep13000011 og.jpg

Η παραλία: Η Ελένη προσβλέπει στην κάλυψη της κενής θέσης του κοινοτάρχη που έχει αφήσει ο Λοΐζος. Η Τες συλλογίζεται την πρόταση που της έκανε η Κερασία σχετικά με την ανατροφή του παιδιού της.

Στο μεταξύ, η αποκάλυψη της πραγματικής ταυτότητας της Μαίρης τρομοκρατεί τη Νικολίνα, η οποία πιέζει τον Διονύση να απαγάγουν τον Δημητρό από το ψυχιατρείο. Όταν η Κερασία φέρνει σε αντιπαράθεση τον παπα-Νικόλα και τον Γράντο, ο τελευταίος αποκαλύπτει κάποιες πληροφορίες σχετικά με τη Ρηνιώ και τον φόνο της, που θα σοκάρουν τους πάντες.

Επεισόδιο 130ό:

Ο Τόμι, για ακόμα μια φορά, έχει πληγωθεί απεριόριστα από τα τραγικά γεγονότα που καλείται να αντιμετωπίσει στην ερωτική του ζωή, ενώ η Νόνα βρίσκεται παρούσα δίπλα του και τον παρηγορεί με στοργικότητα. Το κοινόβιο των χίπηδων αντιλαμβάνεται την απότομη αλλαγή στη συμπεριφορά του Τόμι, αλλά αδυνατεί να δώσει κάποια λογική εξήγηση στα συναισθήματα που τον βασανίζουν.

TheBeach_EP12900008.jpg

Παράλληλα, η Τες συλλογίζεται την πρόταση που της έκανε η Κερασία σχετικά με την ανατροφή του παιδιού της. Πίσω στο Ηράκλειο, σε μια επίσκεψη του Διονύση στο ψυχιατρείο όπου νοσηλεύεται ο Δημητρός, οι δυο τους, σχεδόν για πρώτη φορά, θυμούνται την παιδική τους ηλικία και περνούν καλά ως αδέρφια. Η εκ των υστέρων συζήτηση της Μαίρης με τον Διονύση ενεργοποιεί το ενδιαφέρον του για εκείνη και ο τελευταίος πραγματοποιεί έρευνα για το παρελθόν της, ανακαλύπτοντας την αλήθεια για την οικογένειά της.

Πηγή: www.gossip-tv.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News