karetsas 5 1200x630.jpg

Ο Καρέτσας σε αγώνα της Ντόρτμουντ / AP Photos

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google


Έτοιμος για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση φαίνεται ότι είναι ο Κωνσταντίνος Καρέτσας, αφού η Ντόρτμουντ προανήγγειλε τη συμμετοχή του στον αγώνα με τη Στουτγκάρδη στην Bundesliga.

Η Ντόρτμουντ θα αντιμετωπίσει σήμερα (19/09/26, 19:30 ώρα Ελλάδας) τη Στουτγκάρδη εκτός έδρας για την 4η αγωνιστική της Bundesliga και οι Βεστφαλοί έκαναν σχετική ανάρτηση με φωτογραφία του Κωνσταντίνου Καρέτσα.

Ο 19χρονος Έλληνας εξτρέμ είχε “παγώσει” τους πάντες με μία δυσφορία στο παιχνίδι με τη Βιγιαρεάλ και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο, αλλά οι εξετάσεις του ήταν “καθαρές” και έτσι είναι έτοιμος να αγωνιστεί ξανά με την ομάδα της Κοιλάδας του Ρουρ.

Ο Καρέτσας είναι πιθανό μάλιστα, να πάρει και φανέλα βασικού στο ματς με τη Στουτγκάρδη.

Πηγή: www.newsit.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News



Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώριση σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.