befunknjdnciodnc 2024 05 02t203222.800.jpg

Η Μαρίνα Σάττι και η υπόλοιπη ελληνική αποστολή της Eurovision ανέβηκαν στη σκηνή του Μάλμε Αρένα για τη δεύτερη πρόβα της παρουσίασης του τραγουδιού «Ζάρι».

Βίντεο από την πρόβα δημοσιεύτηκε από τους επίσημους λογαριασμούς της Eurovision, στα social media και οι φαν από την Ελλάδα και άλλες χώρες, αποθέωσαν την ερμηνεία της τραγουδίστριας, το χορευτικό αλλά και το σύνολο της performance τους.

Η πρόβα της Μαρίνας Σάττι

Αν και κάποιοι έκαναν λόγο για μικρά προβλήματα στον ήχο, πολλοί από τους Eurofans αποκαλούν τη Μαρίνα Σάττι και την ομάδα της, ήδη νικητές.

«Οι 12 βαθμοί μου πάνε στην Ελλάδα, είμαι πεπεισμένη ότι μπορεί να κερδίσει! Αγάπη από την Ιταλία προς τους μεγάλους μας φίλους, την Ελλάδα» γράφει μια κοπέλα από την Ιταλία κάτω από το βίντεο που δημοσίευσε ο λογαριασμός Eurovision News. «Έχει ήδη τον αέρα της νικήτριας» τόνισε κάποιος άλλος.

Δείτε μερικά από τα σχόλια:

Βίντεο από τη δεύτερη πρόβα δημοσιεύτηκε και στο Instagram της Μαρίνας Σάττι, όπου περισσότερο οι Έλληνες φαν της, της σχολίασαν: «Φέρε το τρόπαιο στο σπίτι» και «είναι ξεκάθαρο ποιος θα κερδίσει». Ανάμεσα σε όσους αποθέωσαν την ελληνική αποστολή, είναι και ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο Σπύρος Σούλης και η Τόνια Σωτηροπούλου.

Δείτε περισσότερα

Στη σκηνική της παρουσία, η Μαρίνα Σάττι εμφανίστηκε με μια ανοιχτή ροζ μπλούζα και μια μεταλλιζέ φούστα balloon σε αποχρώσεις ροζ και μωβ και τα συνδύασε με ένα ζευγάρι εντυπωσιακές μπότες. Ο έντονος χορευτικός ρυθμός, οι γρήγορες εναλλαγές επί σκηνής, η ευρηματική σκηνική παρουσία και τα εντυπωσιακά γραφικά αποτελούν μερικά από τα βασικά συστατικά της εμφάνισης της Ελλάδας.

Την Πέμπτη 9 Μαΐου 2024, στις 22:00, η Μαρίνα και οι χορευτές που την πλαισιώνουν, Huseyin Cetintas, Yasin Ametoglou, Βασίλης Καραγιάννης, Ειρήνη Δαμιανίδου, καθώς και η Ερασμία Μαρκίδη στα φωνητικά, θ’ ανέβουν στη σκηνή του Malmö Arena για τον Β’ Ημιτελικό, όπου η Ελλάδα θα εμφανιστεί στην 3η θέση. Creative director της εμφάνισης της Μαρίνας Σάττι στη σκηνή της Eurovision είναι ο Φωκάς Ευαγγελινός, τη χορογραφία και το movement direction έχει αναλάβει ο Mecnun Giasar (Majnoon), ενώ το art direction οι NMR.

Oι δύο ημιτελικοί θα πραγματοποιηθούν στις 7 και 9 Μαΐου και ο Μεγάλος Τελικός στις 11 Μαΐου, στις 22:00.


Πηγή: www.diaforetiko.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News