lakis lazopoulos og.jpg

Σε τροχιά υλοποίησης μπαίνει η νέα σειρά του Λάκη Λαζόπουλου, που εξασφάλισε επίσημα κρατική επιδότηση από το ΕΚΚΟΜΕΔ.

Σύμφωνα με τη σχετική απόφαση, η σειρά με αρχικό τίτλο «Πνίξε τη Γιολάντα» εντάσσεται σε καθεστώς επιδότησης.

Λάκης Λαζόπουλος: Οι μνήμες με τη μητέρα του, οι άνθρωποι-φίδια και η σχολή θεάτρου που δημιούργησε

Πιο συγκεκριμένα, οι επιλέξιμες δαπάνες για τη νέα παραγωγή ορίζονται σε 3.982.000 ευρώ, ενώ το πόσο της επιδότησης ανέρχεται στο ποσό του 1.592.886 ευρώ. Την παραγωγή της σειράς υπογράφει η εταιρεία παραγωγής Lumad, ενώ, σύμφωνα με όσα έχει δηλώσει ο δημοφιλής ηθοποιός ο τίτλος της «Γιολάντας» έχει πλέον αλλάξει και η σειρά θα λέγεται «17 βαλίτσες και μία μαύρη».

Τα γυρίσματα δεν έχουν ακόμα προγραμματιστεί λόγω των υποχρεώσεων του Λάκη Λαζόπουλου με το «Αλ τσαντίρι νιουζ». Η σειρά, πάντως, προορίζεται για το νέο πρόγραμμα του Mega τη σεζόν 2026-2027

Πηγή Real

Συγκινεί ο Λαζόπουλος: Ξέρω όταν περνάω μια κατάσταση τι θα μου απαντούσε η μάνα μου, η γυναίκα μου

Λαζόπουλος: «Ο κόσμος έμαθε ότι όχι, δεν έχω κωλοτουμπαρίσει χίλιες φορές για να υπάρξω»

Λάκης Λαζόπουλος: «Οι απειλές που έχω δεχτεί ήταν πραγματικές»

Πηγή: www.gossip-tv.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News



Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώριση σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.