milson makampi tel abib eurokinissi.jpg

Ο εκπρόσωπος του Φελίσιο Μίλσον μίλησε σε Μέσο του Ισραήλ και έκανε λόγο για ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον πελάτη του και εξτρέμ της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

H AEK φέρεται να έχει στο στόχαστρό της τον εξτρέμ της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Φελίσιο Μίλσον, σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται ο ατζέντης του 24χρονου Ανγκολέζου εξτρέμ, Μάουρο Άλμπες.

Ο Άλμπες μίλησε στην ιστοσελίδα “sport5” του Ισραήλ και ανέφερε: “Δεν θα μιλήσω για το μέλλον του Μίλσον μέχρι το καλοκαίρι, αλλά μπορώ να πω ότι δεν είναι μόνο η ΑΕΚ που ενδιαφέρεται γι’ αυτόν, υπάρχουν κι άλλες ομάδες”.

Ο Φελίσιο Μίλσον είχε πολύ καλή παρουσία στο πρώτο παιχνίδι της Μακάμπι Τελ Αβίβ με τον Ολυμπιακό στο “Γ. Καραϊσκάκης”, έχοντας δυο ασίστ στα δύο γκολ του Ζάχαβι.

Ο Μίλσον αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τη Μακάμπι η οποία δαπάνησε 600.000 ευρώ για να τον κάνει δικό της από την Παρί Νίζνι Νόβγκοροντ. Σε 30 ματς τη φετινή σεζόν έχει έξι γκολ και εννιά ασίστ.

Το συμβόλαιό του με τους Ισραηλινούς έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2026. Οι δύο πλευρές έχουν οψιόν επέκτασης της συνεργασίας τους.

Πηγή: www.newsit.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News