d16fbf71 nissan qashqai 9 og.jpg

Η Nissan προχώρησε στην ανανέωση του πιο επιτυχημένου μοντέλου της την τελευταία δεκαετία, του Qashqai και στην τελευταία του γενιά έχει να παρουσιάσει μια αξιόλογη εμπορική πορεία με πάνω από 350.000 πωλήσεις.

Στην τελευταία του εκδοχή το Qashqai ξεχωρίζει χάρη στο νέο του, πιο δυναμικό εμπρός μέρος με την εμφατική μάσκα και τους καινούργιους προβολείς και φώτα ημέρας. Κάποιες αλλαγές έχουν γίνει και στα πίσω φώτα, υπάρχουν τόσο νέα χρώματα αμαξώματος όσο και καινούργιας σχεδίασης ζάντες με διάμετρο έως και 20 ίντσες.

NISSAN-QASHQAI-10.jpg

Από πλευράς εκδόσεων προστέθηκε η καινούργια N-Design, ενώ κινήσεις αναβάθμισης έχουν γίνει και στο εσωτερικό του με πιο ποιοτικά υλικά και επενδύσεις που μπορεί να είναι από alcantara ή σε συνδυασμό δέρματος και alcantara στις πιο πλούσιες.

NISSAN-QASHQAI-3.jpg

Η αναβάθμιση περιλαμβάνει και τα συστήματα υποβοήθησης που είναι πλέον πιο εξελιγμένα και αποτελεσματικά, ενώ το σύστημα infotainment ενσωματώνει όλη τη σουίτα της Google.

Από πλευράς κινητήρων η γκάμα θα περιλαμβάνει τόσο τα υβριδικά σύνολα των 1.333 κυβικών με τους 140 και 158 ίππους όσο και το e-POWER με τους 190 ίππους.

NISSAN-QASHQAI-1.jpg

Πηγή: www.cnn.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News