gi tis elias manos marina og.jpg

Γη της Ελιάς: Η Ασπασία πείθεται και αποφασίζει να δώσει μία ακόμα ευκαιρία στη σχέση της με τον Δημοσθένη, ενώ ο Μάνος και η Μαρίνα κανονίζουν ένα ταξίδι αναψυχής στην Κύπρο.

Παράλληλα, ο Τζον ξεκινάει νέα καριέρα ως ελαιοπαραγωγός και ο Στάθης φέρνει σε επαφή την Αριάδνη με έναν ξενοδόχο ώστε η κόρη του να πιάσει νέα δουλειά

Η Γη της Ελιάς: Η Αφροδίτη συνειδητοποιεί ότι ο Χρήστος και η Αριάδνη είναι εpωτευμένοι

Η Ειρήνη, τρομοκρατημένη με την ιδέα ότι ο πατέρας της ετοιμάζεται να παντρευτεί μία άλλη γυναίκα, πιέζει την Ασπασία να σκεφτεί ξανά το ενδεχόμενο να είναι μαζί με τον Δημοσθένη και να επιστρέφει στο σπίτι τους.

Αγνοεί, φυσικά, ότι ο γάμος του πατέρα της δεν είναι παρά ένα έξυπνο κόλπο του, προκειμένου να μπορέσει να κατακτήσει την πρώην σύζυγό του και ότι δεν σκοπεύει στ’ αλήθεια να παντρευτεί τη νεαρή δικηγόρο Ελένη. Μερικές ημέρες αργότερα, το σχέδιο του μαφιόζου φαίνεται να πετυχαίνει, καθώς σε ανύποπτο χρόνο χτυπάει το κουδούνι του σπιτιού του. Εκείνος ανοίγει την πόρτα και βλέπει ξαφνικά στο κατώφλι του την Ασπασία. Τότε η γυναίκα ζητάει από τον Δημοσθένη να δώσουν μία ακόμη ευκαιρία στη σχέση τους και εκείνος ευτυχισμένος με την επιστροφή της τής ανοίγει και πάλι την αγκαλιά του.

gi-tis-elias-manos-marina.jpg

Από την άλλη, η Αμαλία εμφανίζεται ξαφνικά στο ελαιοτριβείο, προκαλώντας έντονη ανησυχία στον Μάνο. Δυστυχώς, η ψυχολογία του άντρα όλο και χειροτερεύει, εξαιτίας του εθισμού του στα ναρκωτικά. Ο Ισίδωρος, βλέποντας την άθλια κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο γιος του, αποφασίζει να του δώσει τρεις ημέρες άδεια από την επιχείρηση των Βρεττάκων. Ο Μόνος χαίρεται πολύ με αυτό το δώρο του πατέρα του και αποφασίζουν με τη Μαρίνα να κάνουν ένα μακρινό ταξίδι αναψυχής. Το ζευγάρι επιλέγει ως προορισμό την Κύπρο, όπου οι δυο τους φτάνοντας εκεί θα έχουν τη δυνατότητα να χαλαρώσουν και να περάσουν ποιοτικό χρόνο μαζί.

Πηγή mytv

Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης ανακοινώνει στην Ειρήνη ότι η σύντροφός του θα μείνει στο σπίτι τους

Γη της ελιάς: Τρόμος για Μάνο και Μαρίνα – Η μικρή Αγγελική στο νοσοκομείο εξαιτίας του Μάνου

Γη της Ελιάς: Μεγάλες ανατροπές έρχονται στη ζωή της Βασιλικής

Πηγή: www.gossip-tv.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News