94e4dc2c mavragani 1 og.jpg

Με το «Καλημέρα» του ΣΚΑΪ ολοκλήρωσε σήμερα τη φετινή τηλεοπτική σεζόν η Φαίη Μαυραγάνη, ευχαριστώντας τους συνεργάτες της, αλλά και το τηλεοπτικό κοινό που στάθηκε στο πλευρό της εκπομπής.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, λίγο πριν αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές για το καλοκαίρι, έκανε έναν σύντομο απολογισμό των δύο χρόνων που έχει περάσει στον σταθμό, ανανεώνοντας παράλληλα το ραντεβού της με το κοινό για το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου.

Φαίη Μαυραγάνη: Έτοιμη για διακοπές, ήλιο και θάλασσα … μετά την αυριανή, τελευταία της εκπομπή

mavragani-2.jpg

«Τελειώνουμε τη σεζόν αυτό το σαββατοκύριακο… Πότε πέρασαν δύο χρόνια στον ΣΚΑΙ; Δύο υπέροχα χρόνια!

Ευχαριστούμε τον κόσμο, που μας ανοίγετε τα σπίτια σας, μας αποδέχεστε, μας στηρίζετε… Ραντεβού το τελευταίο σαββατοκύριακο του Αυγούστου», είπε η Φαίη Μαυραγάνη.

Πηγή: www.gossip-tv.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News



Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώριση σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.