4f9486a9 5e94a6e9 3ae5 4218 9154 7ab6ced06134 og.jpg

Στη Σουηδία βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες το gossip-tv για να σας μεταφέρει με κάθε λεπτομέρεια, λεπτό προς λεπτό όσα συμβαίνουν στο κέντρο των εξελίξεων του φετινού 68ου διαγωνισμού της Eurovision. 

Ο μουσικός διαγωνισμός της Ευρώπης φέτος φιλοξενείται στο Μάλμε της Σουηδίας, μία πόλη που έχει φιλοξενήσει και άλλη φορά κατά το παρελθόν τη Eurovision με μεγάλη επιτυχία. Φέτος, μετά την περυσινή νίκη της Loreen με το τραγούδι της, Tattoo, οι Σουηδοί ήταν έτοιμοι για να υποδεχτούν με κάθε επισημότητα και άψογη οργάνωση τις αποστολές των χωρών που λαμβάνουν μέρος στον διαγωνισμό αλλά και τους απεσταλμένους δημοσιογράφους που θέλουν να «καλύψουν» τη μεγάλη αυτή γιορτή της μουσικής.

Eurovision 2024: Η Number One Έλενα Παπαρίζου έβαλε «φωτιά» στη σκηνή του Malmo Αrena 19 χρόνια μετά

Στο εσωτερικό του Press center

Ανάμεσά τους και εμάς που βρισκόμαστε ήδη εκεί για να σας μεταδίδουμε με κάθε λεπτομέρεια όλα όσα συμβαίνουν τόσο on όσο και off camera, on και off stage της σταυροειδούς σκηνής που έχει στηθεί στο Malmö Arena.

Η γιορτή στο Μάλμε έχει ξεκινήσει από τις 4 Μαΐου και θα διαρκέσει μέχρι τις 11 του μήνα, οπότε και θα έχει αναδειχθεί ο μεγάλος φετινός νικητής και μέχρι τότε εμείς θα σας μεταφέρουμε το παλμό της φετινής διοργάνωσης με αμεροληψία, αποκλειστικά ρεπορτάζ, άγνωστα backstage αλλά και πολλές ειδήσεις που αφορούν στη Eurovision.

Δεν χρειάζεται να πούμε ότι το Μάλμε έχει φορέσει τα «καλά» του και σε κάθε δρόμο περιμετρικά από το τεράστιο στάδιο ακούγονται μουσικές και γίνονται πάρτι μέχρι τελικής πτώσεως από τους eurofans που έχουν κατακλύσει την πόλη.

Αξίζει να πούμε ότι γύρω από το Malmö Arena έχει στηθεί το Eurovision Village, που είναι ουσιαστικά το παλιότερο σουηδικό πάρκο και ένα από τα πιο αγαπημένα πάρκα των ντόπιων. Οι χώροι γύρω από το στάδιο έχουν μετατραπεί κατάλληλα ώστε να υποδεχτεί τους χιλιάδες φαν του διαγωνισμού αλλά και τους δημοσιογράφους που «καλύπτουν» δημοσιογραφικά τη διοργάνωση.

Πάρτε μία ιδέα από τους χώρους γύρω από το Malmö Arena, με αποκλειστικές φωτό που εξασφαλίσαμε για εσάς, λίγες ώρες πριν από τον μεγάλο β’ ημιτελικό, ο οποίος έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη χώρα μας μιας και θα απολαύσουμε για πρώτη φορά επί σκηνής τη Μαρίνα Σάττι. Και κάτι ακόμα: Τόση λεπτομέρεια στις φωτογραφίες και τα video που βγάζουμε δεν έχουμε ξαναδεί. Το δικό μας 12άρι πάει… στο TCL 40 NXTPAPER!

Διαβάστε επίσης:

Πηγή: www.gossip-tv.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News