eleni foureira reuters scaled.jpg

Την παράσταση έκλεψε η Ελένη Φουρέιρα που «επέστρεψε» για τρίτη φορά στη Eurovision με ένα μοναδικό act, την ώρα που η Ελλάδα μετρά αντίστροφα για τη συμμετοχή της Μαρίνας Σάτι στον β΄ημιτελικό του διαγωνισμού τραγουδιού.

Η Ελένη Φουρέιρα ερμήνευσε στη σκηνή της Eurovision το βράδυ της Τρίτης 7 Μαΐου στο Μάλμε της Σουηδίας το Fuego με το οποίο το 2018 είχε πάρει την 2η θέση,

Αποθεώθηκε από όλους όσοι την παρακολούθησαν, αλλά και από το BBC. Το βρετανικό κανάλι μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram υποκλίθηκε στην Ελένη Φουρέιρα.  

«Η απίστευτη Ελένη Φουρέιρα φέρνει φωτιά στη Eurovision», έγραψε χαρακτηριστικά.

 

 

Ο Α’ ημιτελικός της Eurovision ολοκληρώθηκε με την Κύπρο να είναι μια από τις 10 χώρες που προκρίθηκαν στον μεγάλο τελικό του 68ου Διαγωνισμού Τραγουδιού με τη Silia Kapsis να ερμηνεύει το Liar.

Οι χώρες που προκρίθηκαν στον Τελικό, κατά τη σειρά με την οποία ανακοινώθηκαν είναι οι εξής:

Σερβία: TEYA DORA – RAMONDA

Πορτογαλία: iolanda – Grito

Σλοβενία: Raiven – Veronika

Ουκρανία: alyona alyona & Jerry Heil – Teresa & Maria

Λιθουανία: Silvester Belt – Luktelk

Φινλανδία: Windows95man – No Rules!

Κύπρος: Silia Kapsis – Liar

Κροατία: Baby Lasagna – Rim Tim Tagi Dim

Ιρλανδία: Bambie Thug – Doomsday Blue

Λουξεμβούργο: TALI – Fighter

Οι παραπάνω αποστολές κέρδισαν την πρόκριση αποκλειστικά και μόνο από την ψήφο του κοινού. Δικαίωμα ψήφου είχαν οι 15 χώρες που συμμετείχαν, καθώς και η Γερμανία και το Ηνωμένο Βασίλειο από τις «Big Five», καθώς και η διοργανώτρια Σουηδία, οι οποίες προκρίνονται απευθείας στον Μεγάλο Τελικό.

Στο μεταξύ η Μαρίνα Σάττι είναι πανέτοιμη για να διαγωνιστεί στον δεύτερο ημιτελικό της Eurovision την Πέμπτη και μόνο θετικά σχόλια έχει αποσπάσει. Οι φαν της θεωρούν κάτι παραπάνω από σίγουρη τη συμμετοχή της στον μεγάλο τελικό!

Το απόγευμα της Πέμπτης, η Σάττι έδωσε μια πιο λεπτομερή εικόνα της χορογραφίας της, μαζί με την ομάδα της με ένα βίντεο που ανέβασε στο TikTok μετά τη συνέντευξη Τύπου και καταχειροκροτήθηκε.

 

@eurovisionfn Marina Satti after her interview in Emporio Rooftop in Malmö #eurovisionfun #eurovision #eurovision2024 #fy #fyp #fypシ゚viral #mpesfypgamw #viralvideo #greece #greektiktok #tiktokgreek #zari #🎲 #satti ♬ πρωτότυπος ήχος – Eurovisionfun

Την Πέμπτη 9 Μαΐου θα γίνει ο Β’ Ημιτελικός όπου εμφανίζεται η Μαρίνα Σάττι εκπροσωπώντας την Ελλάδα ενώ το Σάββατο 11 Μαΐου είναι ο μεγάλος Τελικός του διαγωνισμού.


Πηγή: www.newsit.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News