paparizou541 apempe 09052024.jpg

Τρεις πρώην νικήτριες της Eurovision, η Έλενα Παπαρίζου, η Sertab Erener και η Charlotte Perelli θα προσκαλέσουν το κοινό σε ένα μοναδικό sing-along πάρτι στο Μάλμε. Η Ελληνίδα pop star ολοκλήρωσε την τελική της πρόβα.

Η Έλενα Παπαρίζου επιστρέφει στη σκηνή της Eurovision μετά από 19 χρόνια, τραγουδώντας το «My Number One» και θυμίζοντας γιατί είναι μία από τις σταρ του διαγωνισμού.

Η Ελληνίδα pop star θα εμφανιστεί στον β’ ημιτελικό, ερμηνεύοντας το τραγούδι που χάρισε στην Ελλάδα τη νίκη στην Eurovision το 2005.

Το SVT σε συνεργασία με την EBU εξασφάλισε για τους τηλεθεατές της φετινής Eurovision μία ξεχωριστή μουσική εμπειρία, η οποία θα δοκιμαστεί για πρώτη φορά στη σκηνή του διαγωνισμού.

Τρεις πρώην νικήτριες του μουσικού διαγωνισμού, Έλενα Παπαρίζου (Ελλάδα 2005), Sertab Erener (Τουρκία 2003) και Charlotte Perelli (Σουηδία 1999) θα προσκαλέσουν το κοινό σε ένα μοναδικό sing-along πάρτι.

Σε βίντεο που ανέβηκε στον λογαριασμό της Eurovision στο Instagram, η Έλενα Παπαρίζου εμφανίζεται με ένα λαμπερό outfit και μακριά, ολόισια μαλλιά να τραγουδά το «My Number One».

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της EBU, οποιοσδήποτε το επιθυμεί θα μπορεί να πάρει μέρος στο interval act από την άνεση του σπιτιού του μέσω ενός videowall που θα έχει στηθεί επί σκηνής και θα μεταδίδει ζωντανά την εικόνα από τους Eurofans σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Για να συμμετάσχουν στο ξεχωριστό… euro-karaoke οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να ενημερωθούν για τις κατάλληλες οδηγίες μέσα από τα επίσημα κανάλια της διοργάνωσης στα social media, καθώς και από το Eurovision App.


Πηγή: www.newsit.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News