eleni anousaki 1 .jpg

Μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης έδωσε η ηθοποιός Ελένη Ανουσάκη στην εφημερίδα On Time και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους ομοφυλόφιλους και την διαφορά τους συγκριτικά με το «χθες».

Αναλυτικότερα όσα ανέφερε

Ερωτηθείσα για το πώς βλέπει την νέα γενιά και ειδικά αυτούς που συμμετέχουν σε ριάλιτι, όπως είναι το Survivor, και αργότερα γίνονται ηθοποιοί, η Ελένη Ανουσάκη απάντησε πως «το ριάλιτι το μισώ. Γιατί δεν είναι ριάλιτι, στήνεται ένας ψεύτικος καβγάς, μια επίθεση για την ακροαματικότητα. Μισώ αυτή την τηλεόραση. Βλέπω έναν εξευτελισμό της γυναίκας. Εγώ δεν είχα ποτέ καμία αντιπαράθεση με τους ανθρώπους που αγαπούσαν τους άνδρες. Οι άνθρωποι αυτοί ήταν κοντά μου ως ηθοποιοί. Υπήρχαν και ηθοποιοί που δεν το έλεγαν, ότι τους άρεσαν οι άνδρες. Άλλο τι φανταζόμασταν εμείς. Ήταν διακριτικοί άνθρωποι και είχαν τη ζωή τους.

Τότε δεν ήταν ξεσαλωμένοι. Δεν ντυνόταν ένας άνδρας γυναίκα, να βγει στην τηλεόραση και να γελοιοποιήσει τη γυναίκα. Αυτοί που διευθύνουν τα κανάλια δεν βλέπουν; Δεν ξέρουν ότι ένας άνθρωπος θα σταθεί και θα θαυμάσει το ωραίο, το κομψό, το σωστό; Γιατί όλο αυτό το πράγμα; Αυτό είναι πούλημα και ξεπούλημα. Ξεπουλάμε την αισθητική μας άποψη. Ξεπουλάμε την ψυχή μας, τη ζωή μας και καταλήγουν οι άνθρωποι στο δρόμο.

Πηγή: www.diaforetiko.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News