d. serfas og.jpg

Είναι ο μεγάλος έρωτας της Ιουλίας, ο Γρηγόρης, στην επιτυχημένη σειρά του Alpha «Το προξενιό της Ιουλίας». Όμως ο ταλαντούχος Δημήτρης Σέρφας συστήθηκε πρώτη φορά στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από «Τα καλύτερά μας χρόνια», που προβλήθηκε πέρυσι στην ΕΡΤ.

Μόλις 23 ετών, και ήδη μετρά δύο σημαντικές δουλειές στην τηλεόραση. Ο Δημήτρης ζει στην Αθήνα αφότου ήρθε στα 18 του για να σπουδάσει υποκριτική. «Η μητέρα μου μού πλήρωνε το ενοίκιο και τη σχολή μου την πλήρωνε η γιαγιά μου. Με βοήθησε ο πατέρας μου με το σπίτι, να φτιάξω πράγματα… Με στήριξαν όλοι. Δεν χρειάστηκε να δουλεύω κάπου αλλού για να πληρώνω τη σχολή μου», προσθέτει.

«Ζορίστηκαν πολύ, αλλά ήταν δίπλα μου, μέχρι που έπιασα εγώ δουλειά με το που τελείωσα τη σχολή κατευθείαν. Μου έστειλε μήνυμα η Σοφία Δημοπούλου, που είναι casting director, για να περάσω από μία οντισιόν. Με είχε βρει στο facebook. Εψαχναν άτομα που να μοιάζουν στον μικρό Μανωλάκη στα “Καλύτερά μας χρόνια”. Τους άρεσα και με πήραν», λέει.

«Στο πρώτο μου γύρισμα δεν μιλούσα. Ηταν ένα πλάνο μου μόνο και έτσι δεν είχα άγχος. Την πρώτη φορά όμως που μίλησα τα χέρια μου κινούνταν συνέχεια από το άγχος». Οσο για τις πιο δύσκολες σκηνές; «Είναι οι ερωτικές. Είναι άβολο. Πρέπει να συνεννοηθείς με τον άλλον πρώτα, να δείτε τη χημεία σας, αν τα πάτε καλά. Εγώ μπήκα στη δουλειά την περίοδο που είχε ξεκινήσει το “#MeToo”. Στο φιλί, επειδή υπάρχει επαφή, πρέπει να είσαι προσεκτικός, να μη θίξεις τον άλλον. Στο εξωτερικό πριν από τις ερωτικές σκηνές τούς μιλάνε και έχουν coach, που μετά από μια βδομάδα τούς παίρνει τηλέφωνο, για να τους περάσει από ψυχολογικές ερωτήσεις και να δει αν είναι καλά μετά από αυτό», εξηγεί, αφού και στη σειρά του Alpha έχει αρκετές ερωτικές σκηνές.

Dhmhtrhs-Serfas-Eygenia-3ygkoroy_1.jpg

«Με την Ευγενία έχουμε πολύ περισσότερη χημεία. Περνάμε πολύ καλά. Νιώθω μεγάλη τιμή που ανήκω σε αυτή την ομάδα και που με εμπιστεύτηκε ο Νίκος Κρητικός, ο σκηνοθέτης στα “Καλύτερά μας χρόνια”. Το βλέπω σαν ένα μεγάλο σχολείο. Εχω εξαιρετικούς συνεργάτες, που με βοηθούν συνέχεια, και εγώ τους παρατηρώ και παίρνω μαθήματα», λέει, ενώ παραδέχεται πως στην αρχή δυσκολεύτηκε. «Πέρασα δύσκολα, η αλήθεια είναι, γιατί δεν έκανα πράγματα που θα ήθελα. Είχα φανταστεί αλλιώς τον ρόλο. Είχαμε μπερδευτεί λίγο στην αρχή στο τι θέλουν από τον “Γρηγόρη”. Τα πρώτα επεισόδια δεν μου άρεσαν. Εγώ δεν μπορούσα να το βρω, δεν είχα καταλάβει ακριβώς τι μου ζητούσανε. Τώρα περνάω καλύτερα. Προσπαθώ να βρω έναν δικό μου χαρακτήρα. Στα “Καλύτερά μας χρόνια” μπήκα πολύ πιο δυναμικά από ό,τι στο “Προξενιό της Ιουλίας”. Εκεί μπήκα πολύ πιο “ευνουχισμένος”», παραδέχεται.

Πηγή Secret

To Προξενιό – Σέρφας: Ανατροπή! Ποιος έχει κάνει τελικά τον φόνο;

Το προξενιό της Ιουλίας – Δημήτρης Σέρφας: «Δηλώνω ερωτευμένος με την Πέγκυ Τρικαλιώτη»

Σέρφας: «Στη Ξυγκόρου με συγκίνησε ότι πριν κάνουμε ερωτική σκηνή είπε “Θες να κάνουμε μία αγκαλιά”»

Πηγή: www.gossip-tv.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News