olumpiakos el kaabi scaled.jpg

Ο Ολυμπιακός προηγείται 0-2 στην έδρα της Άστον Βίλα, με τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί να σκοράρει αμφότερα τα τέρματα των «ερυθρόλευκών».

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το παιχνίδι κόντρα στην Άστον Βίλα, καθώς στο 16΄του αγώνα ο Ελ Κααμπί με ένα αριστουργηματικό τελείωμα έβαλε τους «ερυθρόλευκους» μπροστά στο σκορ.

Ο Μαροκινός επιθετικός μετά από μια όμορφη πάσα, βγήκε απέναντι στον Ρόμπιν Όλσεν και με όμορφο πλασέ νίκησε τον τερματοφύλακα της αγγλικής ομάδας για το 0-1.

Μάλιστα το γκολ στην αρχή ακυρώθηκε για οφσάιντ, ωστόσο στη συνέχεια έπειτα από εξέταση στο VAR, το τέρμα μέτρησε κανονικά.

Ο Ολυμπιακός ήταν μαγικός στον αγωνιστικό χώρο και μάλιστα οι παίκτες του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ κατάφεραν να διπλασιάσουν το προβάδισμα τους, με τον Ελ Κααμπί να σκοράρει ξανά.

Αυτή τη φορά ο Ποντένσε ήταν ο δημιουργός, με τον Πορτογάλο να βγάζει μια τρομερή σκαφτή πάσα και τον Μαροκινό με ψύχραιμο πλασε να κάνει το 0-2.

Όπως είναι λογικό η εξέλιξη αυτή και το 0-2 έφερε ντελίριο ενθουσιασμού στους φίλους του Ολυμπιακού, οι οποίοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους.

Πηγή: www.newsit.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News