fournier11 1200x630.jpg

Τα γλέντια για την κατάκτηση της Euroleague καλά κρατούν στον Ολυμπιακό, με τον Εβάν Φουρνιέ να δίνει μία φοβερή παράσταση στο δείπνο της ερυθρόλευκης ΚΑΕ για το τέταρτο ευρωπαϊκό.

H πρωταθλήτρια Ευρώπης ομάδας του Ολυμπιακού δείπνησε το βράδυ της Τρίτης (26/5/2026) σε γνωστό εστιατόριο στη Βούλα, όπου και εκεί ξεχώρισε ο Εβάν Φουρνιέ.

Ο Γάλλος σούπερ σταρ τα έδωσε όλα και στο γλέντι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, πέταξε το σακάκι του και το έριξε στον χορό. Το σόου είχε, όμως, και συνέχεια αφού ο Φουρνιέ τα πέταξε σχεδόν όλα, έμεινε με το εσώρουχο και βούτηξε στην πισίνα του εστιατορίου.

KLODIAN LATO / EUROKINISSI
ΔΕΙΠΝΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ EUROLEAGUE.  (KLODIAN LATO
KLODIAN LATO / EUROKINISSI
ΔΕΙΠΝΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ EUROLEAGUE.  (KLODIAN LATO
KLODIAN LATO / EUROKINISSI

Μαζί του και ο team manager του Ολυμπιακού, Αντώνης Κατσίκης, ο οποίος βούτηξε και αυτός στην πισίνα και χάρισε μαζί με τον Γάλλο γκαρντ ένα μοναδικό φωτογραφικό στιγμιότυπο.

Πηγή: www.newsit.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News



Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώριση σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.